Αρχική Συνταγές Φτιάξτε εύκολα κροκέτες μπακαλιάρου για τα παιδιά

Φτιάξτε εύκολα κροκέτες μπακαλιάρου για τα παιδιά

Φτιάξτε εύκολα κροκέτες μπακαλιάρου για τα παιδιά

Το καθιερωμένο φαγητό της 25ης Μαρτίου είναι ο μπακαλιάρος. Τα παιδιά, όμως, δύσκολα θα τον καταναλώσουν τόσο εύκολα σε συνταγές που εμείς οι ενήλικες προτιμάμε.

Οι κροκέτες μπακαλιάρου που σας παρουσιάζουμε παρακάτω είναι η συνταγή που θα κάνει τα παιδιά να λατρέψουν τον μπακαλιάρο και να σας τον ζητούν ακόμα και αν δεν  πλησιάζει 25η Μαρτίου!

Υλικά:

1 κούπα αλεύρι
2 αυγά χτυπημένα
1 τριμμένη φρυγανιά
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. πιπέρι
600 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου (σε λωρίδες πάχους 3 εκατοστών)
Λίγο ελαιόλαδο για άλειμμα και ράντισμα

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι και σε ένα άλλο μπολ τα χτυπημένα αβγά. Σε ένα ρηχό μπολ βάζουμε τη γαλέτα, το αλατοπίπερο και την πάπρικα. Περνάμε τα κομμάτια του ψαριού, πρώτα από το αλεύρι στη συνέχεια από τα αβγα και τέλος τα κυλάμε στη φρυγανιά. Τα τοποθετούμε σε ένα ελαφρά λαδωμένο ταψί ή με λαδόκολλα. Τα ραντίζουμε με λίγο λάδι από πάνω και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10’-12’ ή μέχρι να ξεκολλάει η κρούστα τους εύκολα, με ένα πιρούνι. Για να είναι πιο τραγανά, μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη γαλέτα με κορν φλέικς θρυμματισμένα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter