Αρχική InfoMommy Deco Φτιάξτε στολίδια με άρωμα κανέλας!

Φτιάξτε στολίδια με άρωμα κανέλας!

Φτιάξτε στολίδια με άρωμα κανέλας!

Φέτος θέλουμε να δώσουμε ένα ιδιαίτερο άρωμα στη  χριστουγεννιάτικη διακόσμηση  του σπιτιού μας. Μια από τις πιο γλυκιές και συνάμα πιο πικάντικες μυρωδιές που μας επιτρέπει να ταξιδεύουμε νοερά σε ένα κόσμο εξωτικό είναι αναμφίβολα αυτή της κανέλας. Δείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα τα δικά σας διακοσμητικά στολίδια κανέλας.

Τι θα χρειαστείτε:

  • ξυλαράκια κανέλας
  • κόλλα στιγμής
  • μικρά κλαδάκια από το παλιό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο
  • πολύχρωμα κουμπιά
  • σπάγκος

Σε κάθε ένα από τα ξυλαράκια κανέλας θα κολλήσετε από τρία μικρά κομμάτια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο όπως ακριβώς δείχνει και η φωτογραφία. Εν συνεχεία θα κολλήσετε πάνω στα κομμάτια του δέντρου τα πολύχρωμα κουμπιά ώστε να θυμίζουν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Στο τέλος σε μια μικρή τρύπα που θα κάνετε στην κορυφή κάθε ξύλου κανέλας θα περάσετε ένα κομμάτι σπάγκο για να μπορέσετε να στερεώσετε τα στολίδια στο νέο σας δέντρο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter