Αρχική InfoKids Νέα Γέφυρα ζωής για νεογέννητο με προβλήματα καρδιάς -Μεταφέρθηκε στο Ισραήλ

Γέφυρα ζωής για νεογέννητο με προβλήματα καρδιάς -Μεταφέρθηκε στο Ισραήλ

Γέφυρα ζωής για νεογέννητο με προβλήματα καρδιάς -Μεταφέρθηκε στο Ισραήλ

Γέφυρα σωτηρίας για τη διάσωση βρέφους που γεννήθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο με προβλήματα καρδιάς στήθηκε χθες το βράδυ στην Κύπρο.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο Ισραήλ μαζί με την μητέρα του από την Σρι Λάνκα, έπειτα από παρέμβαση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, κυρίας Χριστίνας Γιαννάκη.

Πιο συγκεκριμένα, το μωρό γεννήθηκε με προγεννητική μετάθεση μεγάλων αγγείων μέσω κοιλιακής επικοινωνίας και κολποκοιλιακού αποκλεισμού μετά τη καρδία και θα μεταφερθεί χθες το βράδυ, με air-ambulance κατάλληλα επανδρωμένο με ειδικούς γιατρούς, στην Πανεπιστημιακή Κλινική Sheba στο Ισραήλ.

Το βρέφος θα συνοδεύει η μητέρα του, η οποία θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

Η κ. Γιαννάκη εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον πρέσβη και τον πρόξενο του Ισραήλ στην Κύπρο για όλες τις διευκολύνσεις που έκαναν για το παιδί από τη Σρι Λάνκα.

Ευχές όλων, το παιδί να επιστρέψει υγιές στην Κύπρο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter