Ηλικιωμένη μητέρα γέννησε το παιδί του ομοφυλόφιλου γιου της (φωτογραφίες)

Μια 61χρονη γυναίκα από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ έγινε μαμά και γιαγιά ταυτόχρονα, όταν αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα για τον γιο της.

Όταν ο Μάθιου Ελέτζ ανακοίνωσε στη μητέρα του, Σελίς, ότι θέλει να αποκτήσει παιδί με τον σύζυγό του, Έλιοτ Ντόχερτι, δεν περίμενε ποτέ ότι εκείνη θα προσφερόταν να γίνει παρένθετη μητέρα.

Η 61χρονη γυναίκα που έχει ήδη τρία ενήλικα παιδιά, δε δίστασε στιγμή να πάρει την απόφαση να γεννήσει ξανά και μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε στο BuzzFeed, απόλαυσε τις στιγμές εγκυμοσύνης που έζησε λέγοντας ότι της είχε λείψει αυτό το συναίσθημα.

Μετά από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις η μαμά και μετέπειτα γιαγιά πήρε το οk από τους γιατρούς για να προχωρήσει με την εγκυμοσύνη. Της είπαν μάλιστα ότι είναι παραπάνω από κατάλληλη για να ξαναγίνει μητέρα, παρ’ όλο που από την τελευταία της γέννα είχαν παρέλθει πάνω από 30 έτη.

«Το να βρίσκομαι μέσα στην αίθουσα την στιγμή της γέννησης του μωρού είναι μια υπέροχη αίσθηση», δήλωσε ο γιος της στην Daily Mail.

Το μωρό ήταν θηλυκό και την ονόμασαν Ούμα. Σύμφωνα με το ζευγάρι είναι πολύ χαρούμενοι με το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα και ανυπομονούν να μεγαλώσει η κόρη τους με την καθοδήγηση της γιαγιά της αλλά και την δική τους.

Δείτε φωτογραφίες από την ημέρα του τοκετού