Αρχική InfoBaby Τοκετός Γιατί αυτή η μαμά ήθελε τη μικρή της κόρη παρούσα στον τοκετό της;

Γιατί αυτή η μαμά ήθελε τη μικρή της κόρη παρούσα στον τοκετό της;

Γιατί αυτή η μαμά ήθελε τη μικρή της κόρη παρούσα στον τοκετό της;

Εν όψει του ερχομού του δεύτερου παιδιού της, η Rebecca Joseloff ήξερε ότι ήθελε στον τοκετό της να συμμετέχει και η 3χρονη κόρη της Hunter. Επέλεξε, λοιπόν, να γεννήσει στο σπίτι της, έχοντας τη μικρή Hunter στο πλευρό της, την ώρα που το αδερφάκι της θα ερχόταν στον κόσμο.

Γιατί το ήθελε αυτό; Όπως η ίδια εξηγεί: «Τα παιδιά αντιλαμβάνονται τα πράγματα με τον τρόπο που τα παρουσιάζουν οι μεγάλοι, έτσι αν ο τοκετός δεν γίνει με τρόπο τρομακτικό ή τραυματικό, τότε τα παιδιά δεν θα τον αντιμετωπίσουν έτσι. Ο τοκετός είναι το πιο φυσικό κομμάτι της ζωής και μία τόσο υπέροχη στιγμή ειδικά για τα μεγάλα παιδιά της οικογένειας που έχουν την ευκαιρία να υποδεχθούν τα μικρά τους αδερφάκια. Με το να είναι παρόντα στη γέννα, δημιουργείται με το νεογέννητο ένας απίθανος δεσμός που θα κρατήσει για όλη τους τη ζωή.»

Η ίδια συμπληρώνει, ότι επέλεξε να γεννήσει στο σπίτι για να είναι και η κόρη της εκεί, ώστε να μπορεί να συμμετέχει όσο γίνεται περισσότερο και να μη νιώθει αποκλεισμένη.

Ο δε άντρας της ήταν αρχικά λίγο προβληματισμένος για την απόφασή της να είναι η μικρή παρούσα, αλλά τελικά, όπως φαίνεται, έκανε λάθος. Η δε μαία της Joseloff είπε σχετικά, ότι η Hunter δεν σοκαρίστηκε καθόλου από την διαδικασία του τοκετού. «Αντίθετα, χάιδευε απαλά τη μαμά της στην πλάτη και της έλεγε, ότι τα πηγαίνει πολύ καλά, ενώ φώναζε διαρκώς πόσο ενθουσιασμένη είναι που θα συναντήσει το μωρό της!», συμπλήρωσε η μαία.

Φυσικά, η Hunter ήταν η πρώτη που άγγιξε τον μικρό της αδερφό Rory, η οποία μάλιστα έβγαλε και την μπλούζα της για να απολαύσει τη δέρμα με δέρμα επαφή μαζί του. Η μαία της εξήγησε, ότι με αυτόν τον τρόπο το μωρό νιώθει την αγάπη της, νιώθει φροντίδα και ζεστασιά. Η δε μικρή έλαμψε από ευτυχία όταν κράτησε στην αγκαλίτσα της τον αδερφό της!

Όπως η μαία καταλήγει, «τα αδέλφια που βλέπουν τα νεώτερα αδέλφια τους να γεννιούνται, αναπτύσσουν πολύ πιο ισχυρούς δεσμούς μαζί τους!»

Πηγή: hotmomsclub.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter