Αρχική Σχολή Γονέων Γιατί πρέπει να προσέχουμε πολύ όταν παρκάρουμε δίπλα σε θέσεις αναπήρων

Γιατί πρέπει να προσέχουμε πολύ όταν παρκάρουμε δίπλα σε θέσεις αναπήρων

Γιατί πρέπει να προσέχουμε πολύ όταν παρκάρουμε δίπλα σε θέσεις αναπήρων

Είναι, νομίζω, κάτι παραπάνω από προφανές το γιατί δεν πρέπει να παρκάρουμε τα αυτοκίνητά μας σε θέσεις αναπήρων. Δείχνει σεβασμό και κατανόηση στην δυσκολία του άλλου.

Ξέρατε, όμως, γιατί πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα όταν παρκάρουμε ακόμα και δίπλα σε αυτές τις θέσεις;

Θα έχετε φυσικά παρατηρήσει, ότι οι περισσότερες θέσεις που προορίζονται για άτομα με αναπηρίες έχουν δίπλα τους ένα κενό ή είναι μεγαλύτερες των άλλων. Αυτό δεν συμβαίνει για να αδικηθούμε οι υπόλοιποι, αλλά για τη διευκόλυνση των ατόμων που θα χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ.

Η παρακάτω φωτογραφία θα σας δώσει αμέσως να καταλάβετε το γιατί και θα σας κάνει να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά την επόμενη φορά που θα παρκάρετε ή θα «κλείσετε» μια θέση αναπήρων.

Πρόκειται για ένα post που ανήρτησε ένας αστυνομικός, το οποίο έγινε αμέσως viral και κέρδισε χιλιάδες σχόλια και likes. Ο Zack Goins, λοιπόν, στην διάρκεια της υπηρεσίας του ήρθε αντιμέτωπος με μια εικόνα… απαράδεκτη!

Έγραψε, λοιπόν, στο post του: «Για όλους όσοι με ρωτάνε γιατί παίρνουν κλίσεις, αφού δεν έχουν παρκάρει σε θέση αναπήρων. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ»

Και σε συνέντευξή του είπε: «Γράφω κλίσεις και δίνω πρόστιμα για αυτή την παράβαση –δυστυχώς– αρκετά συχνά. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι αυτή η φωτογραφία δείχνει ακριβώς τον λόγο που το κάνω!»

Η φωτογραφία δείχνει ένα παιδάκι σε καροτσάκι το οποίο δεν μπορεί να μπει στο αυτοκίνητο, επειδή απλώς ένα άλλο αμάξι έχει παρκάρει πάνω στην απαγορευτική γραμμή, έχει – δηλαδή – ξεπεράσει τα όρια.

Δείτε την φωτογραφία και πείτε μας στα σχόλια τη γνώμη σας για το θέμα:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter