Αρχική InfoMommy "Γίνε ο δικός σου Υπερήρωας... Γίνε εθελοντής δότης": Το συγκινητικό video για τη δωρεά μυελού των οστών

"Γίνε ο δικός σου Υπερήρωας... Γίνε εθελοντής δότης": Το συγκινητικό video για τη δωρεά μυελού των οστών

"Γίνε ο δικός σου Υπερήρωας... Γίνε εθελοντής δότης": Το συγκινητικό video για τη δωρεά μυελού των οστών

Ένα εξαιρετικό video για την δωρεά μυελού των οστών είναι το “Γίνε ο δικός σου υπερήρωας… Γίνε εθελοντής δότης”. Με πρωταγωνιστές γνωστούς Κύπριους ηθοποιούς το μήνυμα για τη δωρεά μυελού των οστών γίνεται ακόμα δυνατότερο.

Οι ηθοποιοί συμμετείχαν αφιλοκερδώς στο video και κατάφεραν μέσα από την ερμηνεία τους να μεταδώσουν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στην κυπριακή κοινωνία.

Ο εθελοντής δότης είναι υπερήρωας!

Το βίντεο Κύπριων ηθοποιών για το Καραϊσκάκειο ίδρυμα στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και σε καλεί να γίνεις ο δικός σου υπερήρωας, να γίνεις και εσύ εθελοντής δότης.

Στο βίντεο συμμετείχαν οι: Στέλιος Θεοχάρους, Μαρίνα Βρόντη, Μαρίνα Μανδρή, Προκόπης Αγαθοκλέους, Νίκη Δραγούμη και Κώστας Σιλβέστρος

Κινηματογράφηση: Χριστιάνα  Χαραλάμπους.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Γιάννος Κυπριανού.

Στη επίσημη σελίδα του Καραϊσκάκειο Ιδρύματος στο Facebook αναφέρεται: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για το τόσο δυνατό μήνυμα που κατάφεραν και έδωσαν...για πολλά παιδικά χαμόγελα!" και το κείμενο συνεχίζει με την προτροπή "Πρέπει να έρθετε όλοι το συντομότερο! Είναι σημαντικό!".

Δείτε το video


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter