Αρχική InfoMommy Νέα Γίνεται να "κλείσει" μια παραλία για παιδικό πάρτυ;

Γίνεται να "κλείσει" μια παραλία για παιδικό πάρτυ;

Γίνεται να "κλείσει" μια παραλία για παιδικό πάρτυ;

Την ανάρτηση στα social media μιας γυναίκα από την Αγ. Νάπα σχολιάζει σήμερα η ιστοσελίδα city.sigmalive.com, με αφορμή ένα δυσάρεστο συμβάν που η ίδια αντιμετώπισε και που είμαστε σίγουροι, ότι θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα.

Δείτε την ανάρτηση:

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος είπε ότι "κανείς δεν νοίκιασε την παραλία" και ότι η άδεια που είχε ζητηθεί από τον Δήμο για παιδικό πάρτυ δόθηκε και επιτράπηκε προενοικίαση αριθμού κρεβατιών για τις ανάγκες της εκδήλωσης. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει, ότι κανένας άλλος λουόμενος δεν έχει δικαίωμα να απολαμβάνει την παραλία την ίδια ώρα. Επίσης, ο Δήμαρχος μίλησε για κακή συμπεριφορά και είπε ότι το θέμα διερευνάται από τον Δήμο, ο οποίος θα αποστείλει επιστολή στους εμπλεκόμενους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter