Αρχική InfoKids Νέα Γονείς απαγόρευσαν στο παιδί τους το Playstation και εκείνο… το έσκασε!

Γονείς απαγόρευσαν στο παιδί τους το Playstation και εκείνο… το έσκασε!

Γονείς απαγόρευσαν στο παιδί τους το Playstation και εκείνο… το έσκασε!

Ένας 11χρονος τσακώθηκε με τους γονείς του και έφυγε από το σπίτι, επειδή του ζήτησαν να σταματήσει να παίζει με το Playstation!

Οι γονείς ανέφεραν το περιστατικό στην αστυνομία στις 11 και αμέσως άρχισε επιχείρηση εντοπισμού του με αστυνομικούς, μέλη της Πολιτικής Άμυνας και ανιχνευτικούς σκύλους.

Ο ανήλικος είχε βγει από το σπίτι φορώντας μόνο μια αθλητική φόρμα χωρίς να έχει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο. Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και της βροχής προκλήθηκε ανησυχία. Οι έρευνες δεν οδήγησαν σε εντοπισμό του καθώς ο ανήλικος στις 2:00 τα ξημερώματα είχε γυρίσει σπίτι, στο χωριό Μαντριά της Πάφου, μπαίνοντας στο δωμάτιο του από το παράθυρο.

Όπως διαβεβαιώνει η οικογένεια του είναι καλά στην υγεία του και η παρεξήγηση για το Playstation λύθηκε. Ο ανήλικος όταν έφυγε από το σπίτι του, είχε πάει σε φίλους στο χωριό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter