Γονείς, προσοχή! Η ΙΚΕΑ ανακαλεί δημοφιλέστατο βρεφικό προϊόν (εικόνα)

σαλιάρα12

H ΙΚΕΑ προχωρεί σε προληπτική ανάκληση της παιδικής σαλιάρας MATVRÅ 2 τεμαχίων σε κόκκινο/μπλε χρώμα λόγω πιθανότητας τραυματισμού από την αποκόλληση του κουμπιού.

Η ανάκληση αφορά μόνο τον κωδικό 504.269.20 παιδική σαλιάρα MATVRA 2 τεμαχίων σε κόκκινο/μπλε.

Τι να κάνετε αν την έχετε

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παιδική σαλιάρα να σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν και να την επιστρέψουν στο κατάστημα ΙΚΕΑ Λευκωσία και στο ΙΚΕΑ Planning Studio στη Λεμεσό για αντικατάσταση του με ένα παρόμοιο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων. Για την επιστροφή δεν απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Η σαλιάρα που ανακαλείται

σαλιάρα

Στην ΙΚΕΑ βασική προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των καταναλωτών και για αυτό το λόγο όλα τα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Όλες οι προϊοντικές προδιαγραφές είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία.

Η δήλωση των ΙΚΕΑ

Η Emelie Knoester, Business Area Manager στην ΙΚΕΑ Σουηδίας σημειώνει «Έχουμε λάβει ενημέρωση ότι το κουμπί με το οποίο κλείνει η σαλιάρα μπορεί να αποκοπεί αν το παιδί το τραβήξει με δύναμη.

Στην ΙΚΕΑ δίνουμε εξαιρετική προσοχή στην ασφάλεια των καταναλωτών μας και για αυτό αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην προληπτική ανάκληση της συγκεκριμένης παιδικής σαλιάρας MATVRÅ 2 τεμαχίων σε κόκκινο /μπλε.

Οι παιδικές σαλιάρες MATVRÅ με πολύχρωμα σχέδια φρούτων και λαχανικών είναι απολύτως ασφαλείς για χρήση λόγω χρήσης διαφορετικών υλικών και σχεδιασμού».

Η ΙΚΕΑ επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους πελάτες για την κατανόησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 22502502 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ikea.com.cy