Αρχική InfoKids Νέα Γρίπη: 9 μηνών βρέφος στην εντατική – 7 παιδιά νοσηλεύονται στο Μακάριο Νοσοκομείο

Γρίπη: 9 μηνών βρέφος στην εντατική – 7 παιδιά νοσηλεύονται στο Μακάριο Νοσοκομείο

Γρίπη: 9 μηνών βρέφος στην εντατική – 7 παιδιά νοσηλεύονται στο Μακάριο Νοσοκομείο

Άλλο ένα περιστατικό με γρίπη Α’ καταγράφηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο με βρέφος 9 μηνών να νοσηλεύεται στην εντατική.

Το βρέφος, κοριτσάκι από τη Λεμεσό, διαγνώστηκε χθες με τον ιό και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου, υπο στενή παρακολούθηση.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το βρέφος, αν και βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παίδων, δεν παρουσιάζει σοβαρές επιπλοκές και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Παράλληλα, στο Μακάριο Νοσοκομείο νοσηλεύονται ακόμη επτά παιδιά, που νοσούν από τον ιό της Γρίπης Ά και άλλα 3 παιδιά είναι τα οποία είναι "ύποπτα". Παρόλα αυτά όπως ενημερώνει ο Δρ. Ηλία, Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής Μακάριου Νοσοκομείου, δεν υπάρχει κάποια σοβαρό περιστατικό και κανένα παιδάκι το οποίο να κινδυνεύει από τις σοβαρές επιπλοκές της Γρίπης Α’.

Επιπλέον, παρά την ήδη σωστή αντιμετώπιση που υπήρχε από τα δημοσία νοσηλευτήρια, έχουν δοθεί περεταίρω οδηγίες υπενθυμίζοντας τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται στα νοσοκομεία κατά την άφιξη περιστατικών με Γρίπη Α’.

Δείτε video με τις δηλώσεις του Δρ. Ηλία


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter