Αρχική InfoKids Νέα Γυναίκα αποπροσανατολίστηκε στο Τρόοδος και χάθηκε

Γυναίκα αποπροσανατολίστηκε στο Τρόοδος και χάθηκε

Γυναίκα αποπροσανατολίστηκε στο Τρόοδος και χάθηκε

39χρονη γυναίκα την επομένη των Χριστουγέννων, ενώ έκανε σκι σε χιονοδρομική πίστα στην κορυφή του Ολύμπου, αποπροσανατολίστηκε και χάθηκε. Η περιπέτειά της, ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή γύρω στις 4:00 το απόγευμα άνδρας αποτάθηκε στην Αστυνομία και απεγνωσμένος ζήτησε βοήθεια για την εξαφάνιση της γυναίκας του. Η γυναίκα, ενώ έκανε σκι σε χιονοδρομική πίστα στην κορυφή του Ολύμπου αποπροσανατολίστηκε και κατά λάθος απομακρύνθηκε από την περιοχή.

Ο σύντροφος της ενώ διαπίστωσε ότι ήταν αδύνατο να την εντοπίσει κάλεσε τις Αρχές για ενισχύσεις.

Μέλη της Αστυνομίας και πολίτες άρχισαν να την ψάχνουν. Αστυνομικός με κίνδυνο τη ζωή του περπάτησε μέσα στα χιόνια για αρκετή ώρα, ώσπου τελικά την εντόπισε 2,5 ώρες μετά, κοντά στην χιονίστρα, αβοήθητη, σε κατάσταση σοκ και στους 4 βαθμούς Κελσίου.

Με ειδικό όχημα της Αστυνομίας μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος και αφού έτυχε της πρώτης περίθαλψης δεν κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί σε νοσοκομείο, και το μόνο που χρειαζόταν ήταν κάποιο χρονικό διάστημα για να ηρεμίσει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter