Αρχική InfoMommy Νέα Γυναίκα φωτογραφίζεται να «γεννά» γατάκι και το ίντερνετ αντιδρά

Γυναίκα φωτογραφίζεται να «γεννά» γατάκι και το ίντερνετ αντιδρά

Γυναίκα φωτογραφίζεται να «γεννά» γατάκι και το ίντερνετ αντιδρά

Η λάτρης των γατών και φωτογράφος Lucy Schultz φροντίζει τα αγαπημένα της γατάκια και βοηθά ως εθελοντής στο καταφύγιο της περιοχής της από τότε που ήταν μικρό κορίτσι. Πρόσφατα, εκείνη και ο επί τρία χρόνια σύντροφός της, έγιναν κάπως πιο σταθεροί οικονομικά και έτσι αποφάσισαν να φέρουν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους. Αφού πέρασαν μήνες αναζητώντας «το ένα», τελικά βρήκαν ένα χαριτωμένο ξανθωπό γατάκι, μόλις 5 μηνών.

Και ήταν τόσο ευτυχισμένοι με την απόκτησή του, που μόλις το έφεραν στο σπίτι τους, αποφάσισαν να διοργανώσουν μία ξεχωριστή φωτογράφιση: Μία που να θυμίζει τις φωτογραφίσεις τοκετού που πολύ συχνά βλέπουμε από μαμάδες, οι οποίες φέρνουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Μάλιστα, τράβηξαν ακόμα και φωτογραφίες με τη Lucy να το θηλάζει.

Στο κείμενο που συνοδεύει την φωτογράφιση, το ζευγάρι γράφει: «Στις 10 Ιανουαρίου 2018 υποδεχθήκαμε το μικρό μας γατάκι, ένα στειρωμένο αρσενικό DLH. Έχει μήκος 55,8 εκατοστά, βάρος 2,7 κιλά και τρέφεται ήδη με στέρεες τροφές. Το όνομά του θα ανακοινωθεί σύντομα. Είμαστε τόσο ερωτευμένοι!»

Δείτε τις φωτογραφίες και… απορήστε μαζί μας!

πηγή: Boredpanda.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter