Γύριζαν στο σπίτι με την υιοθετημένη κόρη τους αγκαλιά όταν άγνωστοι τους έκαναν την πιο γλυκιά έκπληξη

Πέρασαν εννιά χρόνια με θεραπείες γονιμότητας, αποβολές, άγχος και μεγάλη αναμονή για να καταφέρουν οι Dustin and Caren Moore να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.

Η χαρά του ζευγαριού όταν πετούσε αγκαλιά με την υιοθετημένη κόρη του από το Κολοράντο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ ήταν έκδηλη. Τη χαρά αυτή παρατήρησαν τόσο το πλήρωμα του αεροσκάφους όσο και οι συνεπιβάτες τους, οι οποίοι δεν άργησαν καθόλου να δείξουν τον θαυμασμό τους στο νέο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο πατέρας στο Twitter, όταν πήγε στην τουαλέτα για να αλλάξει την κόρη του δέχθηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχές ορισμένων επιβατών για την ομορφιά του μωρού. Κι όταν εκείνοι αναρωτήθηκαν γιατί ταξίδευε με ένα τόσο μικρό μωρό, απάντησε με τη σύντομη εκδοχή της ιστορίας της υιοθεσίας της μικρής του κόρης.

Η αναπάντεχη ανακοίνωση

Αφού επέστρεψε στη θέση του ακούστηκε από τα μεγάφωνα του αεροπλάνου μια ανακοίνωση: «Κυρίες και κύριοι, στην πτήση μας σήμερα βρίσκεται ένας πολύ ξεχωριστός καλεσμένος. Είναι μόλις 8 ημερών και ταξιδεύει προς το σπίτι με την μαμά και τον μπαμπά της».

Η έκπληξή του ζευγαριού ήταν μεγάλη, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Οι αεροσυνοδοί είχαν ήδη αρχίσει να μοιράζουν στους επιβάτες χαρτοπετσέτες και στυλό για όποιον ήθελε να γράψει ένα σημείωμα στους νέους γονείς. Ολόκληρη η καμπίνα ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές, ενώ πολλοί επιβάτες σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να συγχαρούν το ζευγάρι.

«Δεν περιμέναμε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πατέρας στην Washigton Post. «Συγκινούμαι κάθε φορά που το σκέφτομαι!».

Στο τέλος, οι αεροσυνοδοί συγκέντρωσαν 60 χαρτοπετσέτες με μηνύματα αγάπης, στήριξης και συγχαρητηρίων. Ήταν, μάλιστα, τόσο συγκινητικά και αληθινά που έφεραν δάκρυα στα μάτια όσων τα διάβασαν.

Ενδεικτικά, ένα ανέφερε: «Υιοθετήθηκα 64 χρόνια πριν. Σας ευχαριστώ που δίνετε σε αυτό το παιδί μια οικογένεια αγαπημένη για να γίνει μέρος της. Εμείς τα υιοθετημένα παιδιά χρειαζόμαστε λίγη παραπάνω αγάπη. Συγχαρητήρια».

Οι δύο γονείς παραδέχονται πως δεν περίμεναν με τίποτα κάτι τέτοιο να συμβεί, ενώ εξήγησαν πως η διαδικασία της υιοθεσίας είναι τόσο στρεσσογόνα και περίπλοκη, που η μικρή αυτή γιορτή στο αεροπλάνο είχε τη μεγαλύτερη σημασία γι’ αυτούς.

«Αυτό που δεν ήξεραν όλοι αυτοί οι άγνωστοι σε εμάς ήταν το άγχος που βιώναμε ως δύο νέοι γονείς. Δυο γονείς, οι οποίοι έπειτα από 9 χρόνια σκληρής προσπάθειας ευλογήθηκαν με ένα παιδάκι. Γονείς που νιώθουν τρομαγμένοι, αλλά είναι αποφασισμένοι να πετύχουν στον ρόλο τους!», έγραψε ο πατέρας στο Twitter.

Το άλμπουμ με τα μηνύματα

Όταν επέστρεψαν στο σπίτι η γιαγιά της μικρής έφτιαξε ένα άλμπουμ με τα μηνύματα των συνεπιβατών του γιου και της νύφης της, έτσι ώστε το ζευγάρι να κρατήσει και να θυμάται πάντα τις ευχές όλων εκείνων που μοιράστηκαν την χαρά τους.

Η εταιρεία με την οποία πετούσε το ζευγάρι έκανε μία ανάρτηση στο Twitter, στην οποία συνεχάρη τους επιβάτες και ανέδειξε την πράξη «καλοσύνης και αγάπης». «

«Ήμασταν μαζί με τους νέους γονείς. Μοιραστήκαμε την χαρά τους και τους ευχόμαστε μια ζωή γεμάτη αγάπη και μωρουδιακές αγκαλιές».

Ο πατέρας μοιράστηκε την ιστορία στο Twitter για να δείξει πως το καλό υπάρχει στον κόσμο και συμβαίνει εκεί που δεν το περιμένεις!