Αρχική InfoKids Νέα H Celine Dion εισέβαλλε σε μαιευτήριο για να απελευθερώσει τα μωρά από τα στερεότυπα των φύλων (video)!

H Celine Dion εισέβαλλε σε μαιευτήριο για να απελευθερώσει τα μωρά από τα στερεότυπα των φύλων (video)!

H Celine Dion εισέβαλλε σε μαιευτήριο για να απελευθερώσει τα μωρά από τα στερεότυπα των φύλων (video)!

«Τα παιδιά μας δεν είναι πραγματικά ‘δικά μας’, καθώς είμαστε όλοι σύνδεσμοι σε μία ατελείωτη αλυσίδα που λέγεται ζωή. Για εμάς είναι τα πάντα, όμως στην πραγματικότητα, εμείς είμαστε μόνο ένα κλάσμα στο σύμπαν τους. Εμάς; Μας λείπει το παρελθόν. Εκείνα; Ονειρεύονται το αύριο. Εμείς μπορεί να τα ωθούμε μπροστά, στο μέλλον, όμως εκείνα τελικά θα επιλέξουν τον δρόμο τους»… με τα λόγια αυτά ξεκινά το εντυπωσιακό βίντεο που διαφημίζει τη συλλογή ρούχων, τα οποία η ίδια η Celine Dion σχεδίασε για την εταιρία Nununu, με κεντρική ιδέα την πάταξη των στερεοτύπων.

Δείτε το βίντεο:

Η σειρά Célinununu, λοιπόν, στόχο έχει να σταματήσουν πλέον τα παιδιά να ντύνονται αποκλειστικά με ροζ για τα κορίτσια και γαλάζια για τα αγόρια, παρά να επιλέγονται γι’αυτά ρούχα σε οποιαδήποτε απόχρωση -ακόμα και σε μαύρο- τουλάχιστον μέχρι να είναι τα ίδια σε θέση να αποφασίζουν για τον εαυτό τους.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από βρεφικά ρούχα της σειράς παρακάτω και δείτε περισσότερα στο celinununu.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter