Αρχική InfoKids Νέα H Mattel επανακυκλοφορεί τα Polly Pocket και εμείς… δεν κρατιόμαστε!

H Mattel επανακυκλοφορεί τα Polly Pocket και εμείς… δεν κρατιόμαστε!

H Mattel επανακυκλοφορεί τα Polly Pocket και εμείς… δεν κρατιόμαστε!

Όσοι από εσάς μεγαλώσετε στη δεκαετία του ’90, με νοσταλγία θα θυμάστε τα πολύ πρωτοποριακά παιχνίδια της εποχής, με πλέον αγαπημένο μας τα Polly Pocket. Τι παραπάνω μπορεί να θέλατε ως μικρά κορίτσια; Προσωπικά, θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζει για ώρες με τα αγαπημένα μου μικροσκοπικά κουκλάκια και ειλικρινά με οικτίρω που δεν τα φύλαξα, ώστε να τα κληροδοτήσω μια μέρα στην κόρη μου.

Τα καλά νέα, όμως, είναι, ότι τα αγαπημένα μας compact παιχνίδια επιστρέφουν! Έκαναν την εμφάνισή τους πρώτη φορά το 1989, σταμάτησαν να κυκλοφορούν το 1998 και η Mattel, τα τελευταία χρόνια, τα ανανέωσε, τα μεγάλωσε λιγάκι και… τα παράγει ξανά!

Οι κόρες μας θα ενθουσιαστούν, όχι μόνο για τα ευρηματικά τους σχέδια και το τέλειο άρωμά τους, αλλά και για το γεγονός, ότι θα μπορούν να τα παίρνουν μαζί τους στις βόλτες τους! Και παρόλο που τα νέα Polly Pocket έχουν αναβαθμιστεί, έχουν διατηρήσει απόλυτα την αρχική αισθητική τους.

Ρίξτε μια ματιά:

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκεντρώσαμε από την επικοινωνία μας με την εταιρία Mattel, δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα έρθουν τα νέα Polly Pocket σε Κύπρο και Ελλάδα, οπότε… δεν έχουμε παρά να κάνουμε υπομονή και να ελπίζουμε!

Πηγή: babble.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter