Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Καλά νέα για τις fashionistas - Η LOST INK ήρθε στην Κύπρο!

Καλά νέα για τις fashionistas - Η LOST INK ήρθε στην Κύπρο!

Καλά νέα για τις fashionistas - Η LOST INK ήρθε στην Κύπρο!

Η Londou Bros καλωσορίζει τη διεθνώς αναγνωρισμένη επωνυμία LOST INK στις εγκαταστάσεις της.Η LOST INK ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2014 στο Δυτικό Λονδίνο όταν μια ομάδα επιχειρηματιών αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα τάση στη μόδα και μέχρι σήμερα ο τζίρος της έχει ξεπεράσει τα 70 εκατ. στερλίνες.

Το όραμα της LOST INK είναι να προσφέρει affordable-chic κομμάτια τοποθετημένα σε boutiques, με τιμές high street. Οι σχεδιαστές της LOST INK εμπνέονται από το εκλεκτικό στιλ του Λονδίνου, από το Camden μέχρι το Soho και το Portobello Road μέχρι την οδό Carnaby.

Οι διαθέσιμες συλλογές είναι: η συλλογή Core, που ανταποκρίνεται στα γούστα της σύγχρονης νεαρής γυναίκας, η συλλογή plus, η οποία κολακεύει τις γυναίκες με καμπύλες και η συλλογή υποδημάτων που ολοκληρώνει την ταυτότητα της γυναίκας LOST INK.

Oι συλλογές LOST INK είναι κομψές, προσιτές, με ιδιαίτερα υφάσματα και έμφαση στις λεπτομέρειες, στοιχεία που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter