Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός «Η αγάπη είναι δώρο»: Ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο βίντεο αφιερωμένο σε όσους έχουν χάσει κάποιον γονιό

«Η αγάπη είναι δώρο»: Ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο βίντεο αφιερωμένο σε όσους έχουν χάσει κάποιον γονιό

«Η αγάπη είναι δώρο»: Ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο βίντεο αφιερωμένο σε όσους έχουν χάσει κάποιον γονιό

Το να περνάς τις γιορτές χωρίς τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι ένας πόνος που μόνο όσοι έχουν χάσει κάποιον δικό τους άνθρωπο μπορούν να καταλάβουν. Ο 32χρονος Άγγλος κινηματογραφιστής Phil Beastall φαίνεται πως το ξέρει πολύ καλά αυτό, γι’αυτό πρόσφατα δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο, με τίτλο «Love is A Gift», το οποίο θα συγκινήσει βαθιά όσους έχουν χάσει κάποιον γονιό –και όχι μόνο.

Σε αυτό βλέπουμε έναν 29χρονο νεαρό, ο οποίος μετρά τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, προκειμένου να …περάσει τις γιορτές με τη μαμά του, αλλά όχι όπως φανταζόμαστε.

Μπορεί να πρόκειται για ένα αρκετά στενάχωρο βίντεο, αλλά στόχο έχει να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα: Ότι η ουσία στις γιορτές είναι να τις περάσουμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε –κανένα άλλο δώρο δεν είναι περισσότερο σημαντικό από αυτό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter