Η αγάπη βρίσκει τρόπο ΚΑΙ στην καραντίνα: 10 μοναδικές εικόνες!

Η συγκλονιστική εικόνα του παππού που είδε για πρώτη φορά το εγγονάκι του από το …παράθυρο, λόγω καραντίνας, δεν είναι η μόνη που αποδεικνύει αφενός σε πόσο δυσμενή κατάσταση ζούμε παγκοσμίως τις τελευταίες μέρες, αλλά –από την άλλη- και πόση δύναμη έχει η αγάπη, ώστε να βρίσκει λύσεις μπροστά σε κάθε εμπόδιο.

Και επειδή φωτογραφίες όπως αυτή τη παππού μας δίνουν δύναμη και μας κάνουν να αισιοδοξούμε, συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές ακόμα φωτογραφίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο που βρήκαν τρόπο να δουν τους αγαπημένους τους, χωρίς να τους βάλουν σε κίνδυνο.

Ζευγάρι συζύγων που εργάζονται στην πρώτη γραμμή άμυνας κατά του κορωνοϊού, καταφέρνουν να συναντηθούν για μόλις λίγα λεπτά και να μιλήσουν από το τηλέφωνο.

Η Jenny DeLoach γράφει: «Το κτίριο στο οποίο ζει η γιαγιά μου είναι σε καραντίνα. Πήγα εκεί για να της αφήσω κάποια πράγματα και βρήκα τον μπαμπά μου να κάνει καντάδα σε εκείνη και τους γείτονές της, καθώς δεν μπορούσε να ανέβει πάνω να την επισκεφθεί.»

Αυτή η γιαγιά βρίσκεται προσωρινά σε έναν οίκο ευγηρίας, μέχρι να αναρρώσει από ένα κάταγμα που είχε στον μηρό. Κάθε μέρα ο σύζυγός της την επισκέπτεται για να της κάνει παρέα από το παράθυρο. Είναι στα 90 τους και δυστυχώς δεν μπορούν ούτε χέρι-χέρι να κρατηθούν…

Άλλο ένα νεογέννητο μωράκι που συναντά για πρώτη φορά τους παππούδες του…

Αυτή η εγγονή επισκέφθηκε τον παππού της, στον οίκο ευγηρίας όπου ζει, για να του πει ότι αρραβωνιάστηκε!

Αυτός ο γιος επισκέπτεται καθημερινά τον πατέρα του και συνομιλούν στο τηλέφωνο με ένα παράθυρο ανάμεσά τους.

Δύο κόρες κάνουν έκπληξη στην ηλικιωμένη μαμά τους, η οποία ζει με οξυγόνο.

Αυτή η γιαγιά, η οποία ζει σε οίκο ευγηρίας που βρίσκεται σε καραντίνα, έκλεισε τα 100! Και τα εγγόνια της βρέθηκαν έξω από το κτίριο για να της ευχηθούν.

Λόγω καραντίνας, αυτός ο κύριος, ο Bob Shellard, δεν μπορούσε να επισκεφθεί τη σύζυγό του που βρίσκεται σε γηροκομείο. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να γιορτάσει την επέτειό τους: «Σε έχω αγαπήσει εδώ και 67 χρόνια και συνεχίζω. Χαρούμενη επέτειος!», της γράφει.

Δεν υπάρχει πιο τρυφερή εικόνα από αυτήν μιας κόρης που πήγε να επισκεφθεί τη μαμά της στο γηροκομείο…

Πηγή: boredpanda.com