Η Αγγελική Δαλιάνη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης μιλάει για το μωρό που περιμένει (φωτός)

Η Αγγελική Δαλιάνη διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town Κύπρου, η γλυκιά ηθοποιός μίλησε για το δεύτερο μωράκι που περιμένει, την αντίδραση της κόρης της όταν έμαθε τα ευχάριστα νέα, και αποκαλύπτει ποιο θα ήθελε να είναι το φύλο του παιδιού.

«Ποτέ δεν προγραμματίσαμε το δεύτερο παιδί. Ήρθε εντελώς φυσικά. Το είχαμε στο μυαλό μας, θέλαμε χρόνια και δεύτερο παιδί. Ήρθε όποτε ήθελε ο Θεός να το φέρει. Και το έφερε φέτος. Προσωπικά, πάντως, ήθελα δεύτερο παιδί για να έχει παρέα και η μικρή. Από την άλλη, δεν αγχώθηκα ποτέ λόγω ηλικίας. Όταν έκανα τη Λυδία ήμουν 29 ετών. Σήμερα, είμαι πιο μεγάλη. Οι γυναίκες δεν έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας για να τεκνοποιούμε. Αλλά, ήρθε ξαφνικά και χαρήκαμε πολύ».

Πώς ανακοίνωσαν στη μικρή Λυδία ότι θα αποκτήσει αδερφάκι; «Η μικρή ζητούσε αδερφάκι πολύ συχνά. Τα Χριστούγεννα έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη που, εκτός από κούκλες και παιχνίδια, του ζήτησε κι ένα αδελφάκι. Και να που ήρθε! Όταν της ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος, με ρώτησε «γιατί δεν ήρθε το μωράκι μαζί με τα άλλα δώρα τον Δεκέμβριο;». Τι να της πω; Της ανέφερα ότι οι ευχές διαρκούν ένα χρόνο και ότι τα επόμενα Χριστούγεννα θα μπορεί να κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι».

Η ευτυχισμένη μανούλα δε δίστασε επίσης να αποκαλύψει την επιθυμία της για το φύλο του μωρού που περιμένει: «Ακόμα δεν το ξέρουμε, δεν έχει δείξει ο υπέρηχος. Λογικά, στον επόμενο θα το δούμε. Γερό να είναι κι ό,τι θέλει ας είναι. Έχω ήδη κοριτσάκι και τα προτιμώ. Η Λυδία βγήκε πολύ καλό παιδί, πολύ τρυφερό και γλυκό πλάσμα. Εύχομαι και το νέο μωράκι μας να είναι έτσι. Αν είναι αγοράκι, θα είναι κάτι διαφορετικό για μένα. Αυτό, όμως, που με ενδιαφέρει πιο πολύ απ’ όλα είναι να είναι υγιές και δυνατό. Από εκεί και πέρα, ό,τι φέρει ο Θεός. Αν και είμαι σίγουρη ότι η μικρή θα ήθελε κοριτσάκι για να παίζουν μαζί όλη την ώρα!».