Η αληθινή ιστορία της Έλενας από την Πάφο και του γιου της που έπρεπε να γεννηθεί νεκρός

Η ιστορία της Έλενας δίνει δύναμη σε όλους τους γονείς. Είτε προσπαθείτε να αποκτήσετε μωράκι είτε αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη ζωή σας, το παρακάτω κείμενο θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θάρρος.

Είναι μητέρα ενός παιδιού 10 ετών και μοιράζεται μαζί μας τη συγκινητική και γεμάτη δύναμη ιστορία της.

Πριν 10 περίπου χρόνια, είχε μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της και οι γιατροί της πρότειναν να σταματήσει την κύηση! Εκείνη αντιστάθηκε στις προτροπές τους και σήμερα χαίρεται τη ζωή της μαζί με τον γιο της.

Διαβάστε το κείμενό της, όπως δημοσιεύτηκε στο pafospress.com.

«Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά ταυτόχρονα και πολύ θυμωμένη. Σήμερα κάναμε στο γιο μου τεστ νοημοσύνης και πήρε 190 από τα 200.

Δέκα χρόνια πριν οι ιατροί μας έλεγαν, όταν γεννήθηκε, ότι αυτό το αγόρι θα είναι καθυστερημένο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνει και ανάπηρο.

Όταν γέννησα δεν υπήρχε πλακούντας. Ίσως επειδή στο 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου είχε πέσει το μωρό και είχα αιμορραγία. Μου είχαν πει τότε πως πρέπει να το ρίξω το μωρό και να μου κάνουν τεχνικούς πόνους να το γεννήσω νεκρό!

Μου είπαν επίσης πως αν είχα και δεύτερη αιμορραγία θα μπορούσαμε να πεθάνουμε και οι δυο! Ευτυχώς για μένα και το παιδί μου πήρα το “ρίσκο” και γέννησα. Όταν έφερα το παιδί μου στον κόσμο οι γιατροί έστειλαν τον καταστρεμμένο πλακούντα στο εξωτερικό και ήρθε απάντηση: 4 ολόκληρους μήνες με καταστραμμένο πλακούντα το μωρό δεν έχει αναπτυχθεί σε σωστές συνθήκες και άρα θα είναι καθυστερημένο.

Με έβαλαν να ζω με πόνο τόσο καιρό πιστεύοντας ότι το παιδί μου είναι άρρωστο. Όμως αυτό το παιδί 9 μηνών περπάτησε, στους 10 μόλις μήνες μίλησε και τώρα είναι 10 χρόνων και κάναμε τεστ το όποιο έβγαλε 190 στα 200.

Επικοινωνώ με το PafosPress.com οχι για να ζητήσω ευθύνες ή να κατηγορήσω κανένα αλλά για να στείλω ένα μήνυμα και να δώσω δύναμη και σε άλλους γονείς ότι

δεν πρέπει να τα παρατάνε και ότι ο Θεός δεν εγκαταλείπει ποτέ αυτούς που τον πιστεύουν με όλη τους την ψύχη!

Σήμερα μπορώ να πω με σιγουριά αυτό που είδα να συμβαίνει με τον γιο μου. Ναι γίνονται θαύματα!!!»