Η… ανάποδη λουκανικόπιτα – Γίνεται εύκολα χωρίς φύλλο στο φούρνο

Όποιον και αν ρωτήσετε δεν θα πει «όχι» σε ένα κομμάτι αχνιστή λουκανικόπιτα. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που της αντιστέκονται και ακόμα λιγότεροι εκείνοι που θα αρνηθούν να δοκιμάσουν την χειροποιήτη και ανάποδη λουκανικόπιτα που σας προτείνουμε σήμερα.

Υλικά:

450 γρ. χοιρινό λουκάνικο

1 πακέτο φύλλο ζύμης

8 αυγά, χτυπημένα

2 κούπες μοτσαρέλα, τριμμένη

2 κούπες τυρί τσένταρ, τριμμένο

1 κουταλάκι ρίγανη

Εκτέλεση: Τοποθετήστε το λουκάνικο σε ένα τηγάνι και σωταρετέ το. Στραγγίξτε το κόψτε σε μπουκίτσες και αφήστε για λίγο στην άκρη.

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170ο και αλείψτε ένα ταψί με λάδι. Στρώστε το φύλλο στο κάτω μέρος του ταψιού και απο πάνω τοποθετήστε το λουκάνικο. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα αυγά με το τυρί και τη ρίγανη. Περιχύστε με το μείγμα και ψήστε για περίπου 25-30 λεπτά!