Η αντίδραση ενός μικρού αγοριού στο απλό δώρο της θείας του είναι ό, τι καλύτερο θα δείτε σήμερα (video)

Οι θείοι και οι θείες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή κάθε παιδιού και η σχέση τους μαζί του είναι από τις πιο βασικές για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς του.

Μία θεία, λοιπόν, που παίρνει πολύ σοβαρά τον ρόλο της, δώρισε στον μικρό ανιψιό της για τα Χριστούγεννα ό,τι ακριβώς εκείνος ζήτησε: Κέτσαπ!

Μπορεί η κόκκινη σάλτσα να μην είναι εντυπωσιακή, φανταχτερή και να μην βρίσκεται στην λίστα παιχνιδιών των περισσοτέρων παιδιών, στο video που ανήρτησε η Morgan Deihert, όμως, θα δείτε πως η αντίδραση του μικρού αγοριού είναι αυτό που θέλει κάθε θεία και θείος να αντικρύσει όταν δωρίζει κάτι στα ανίψια του.

«Όταν ο ανιψιός ζητά κέτσαπ για τα Χριστούγεννα, του αγοράζεις κέτσαπ για τα Χριστούγεννα», έγραψε η ευτυχισμένη θεία στο Twitter κάτω από το video που ανήρτησε και – όπως φάνηκε – οι περισσότεροι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης συμφώνησαν ότι η αντίδραση του μικρού είναι μια από τις πιο αγνές κινήσεις που έχουμε δει.

Το γλυκύτατο video έχει μέχρι στιγμής πάνω από 355,000 likes και 82,000 retweets, ενώ ακόμα και η εταιρεία παρασκευής της κέτσαπ απάντησε σημειώνοντας: «Όταν αγοράζεις κέτσαπ στον ανιψιό σου για τα Χριστούγεννα, εμείς είμαστε εδώ για να οργανώσουμε ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων γεμάτο… κέτσαπ!».

Δείτε το video