Αρχική InfoKids Fun Time Η απάντηση ενός μαθητή σε σχολική εργασία που… έγινε το απόλυτο viral

Η απάντηση ενός μαθητή σε σχολική εργασία που… έγινε το απόλυτο viral

Η απάντηση ενός μαθητή σε σχολική εργασία που… έγινε το απόλυτο viral

Τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ αστεία ορισμένες φορές και ξεκαρδιστικά όταν απαντούν σε σχολικές εργασίες. Οι περισσότεροι δάσκαλοι και καθηγητές έχουν να αφηγηθούν μια ιστορία για τις απαντήσεις μαθητών τους σε εργασίες και ερωτήσεις τους, οι οποίες τους έκαναν να γελάσουν με την ψυχή τους.

Στις μέρες μας οι εκπαιδευτικοί, αλλά και οι γονείς μπορούν να μοιράζονται αυτά τα «μαργαριτάρια» με τους φίλους και τους γνωστούς τους μέσω των κοινωνικών δικτύων και να χαρίζουν γέλιο σε όλους.

Αυτό σκέφτηκε να κάνει και ένας χρήστης του Reddit.com, o οποίος μοιράστηκε με τους ακολούθους του την απάντηση που έδωσε ο 10χρονος γιος τους σε μια εργασία που του ανέθεσαν για το σπίτι και έγινε το απόλυτο viral.

Όπως θα διαβάσετε, η εργασία ζητούσε από τους μαθητές να περιγράψουν  μια στιγμή στην οποία ένιωσαν θυμωμένοι και τι έκαναν γι’ αυτό.

Ο εν λόγω μαθητής, λοιπόν, έδειξε χωρίς δισταγμό, τον θυμό του απέναντι στις… εργασίες. Απάντησε, λοιπόν, στην ερώτηση: «Πότε ένιωσες πολύ θυμωμένος;», με το αποστομωτικό: «Όταν άνοιξα την τσάντα μου και είδα την εργασία» και στο τι έκανε μετά: «Την απάντησα!».

Η ανάρτηση του χρήστη LucentPhoenix έχει κερδίσει χιλιάδες likes και σχόλια, ανάμεσα στα οποία πολλά τονίζουν - με χιουμοριστική διάθεση - ότι ο θυμός αυτός για τις σχολικές εργασίες είναι μονάχα η αρχή…

Δείτε την αρχική ανάρτηση

Honesty in my son's homework from r/funny


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter