Αρχική Προτάσεις Αγοράς Η απάντηση για καθαρή μύτη!

Η απάντηση για καθαρή μύτη!

Η απάντηση για καθαρή μύτη!

Με τον χειμώνα «προ των πυλών» και τις έντονες διακυμάνσεις του καιρού, το κρυολόγημα και η βουλωμένη μύτη αποτελούν πλέον σύνηθες φαινόμενο που ταλαιπωρεί εκατομμύρια κόσμο, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την καθημερινότητά μας. Το Physiomer Ευκάλυπτος είναι εδώ για να απαντήσει σε αυτή την πρόκληση, αλλάζοντας τα δεδομένα και κάνοντας την καθαρή μύτη κανόνα όλο τον χρόνο!

Το Physiomer Ευκάλυπτος:

  • Είναι φυσικό προϊόν και το μόνο με 100% θαλασσινό νερό
  • Παρέχει άμεση ανακούφιση σε μόλις 3 λεπτά
  • Έχει τριπλή δράση: αποσυμφορεί, καθαρίζει κι αναζωογονεί τη βουλωμένη μύτη
  • Περιέχει αιθέρια έλαια ευκαλύπτου, εκχύλισμα άγριας μέντας και περισσότερα από 80 ευεργετικά μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία.

Πρόληψη, όχι μόνο αντιμετώπιση
Η ολοκληρωμένη σειρά για τη φροντίδα της μύτης Physiomer είναι απαραίτητη για τη ρινική υγιεινή, καθώς περιλαμβάνει προϊόντα που δρουν αποσυμφορητικά έναντι του κρυολογήματος και των αλλεργιών, αλλά και προϊόντα που δρουν προληπτικά . Τα προϊόντα Physiomer είναι κατάλληλα για τον καθημερινό καθαρισμό της μύτης από σωματίδια και μικρόβια και ιδανικά για χρήση από όλη την οικογένεια, ακόμη και από βρέφη. Επιπλέον είναι ασφαλή για χρήση από τις «ευαίσθητες» ομάδες του πληθυσμού* όπως ηλικιωμένοι και άτομα που νοσούν από διαβήτη, καρδιαγγειακά προβλήματα, θυροειδή, άσθμα κ.ά.
*Το Physiomer Ευκάλυπτος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της κύησης ή του θηλασμού.

Χρήσιμες συμβουλές για σωστή και ελεύθερη αναπνοή κάθε μέρα:

  • Αναπνέετε πάντα από τη μύτη, καθώς ο εισπνεόμενος αέρας φιλτράρεται, αποτρέποντας την είσοδο σωματιδίων (αλλεργιογόνα, ρύποι, σκόνη) και μικροβίων
  • Θυμηθείτε να πλένετε τη μύτη σας μετά την έκθεσή σας σε σκόνη (οδήγηση μηχανής, υπαίθριες δραστηριότητες κ.ά.), ξηρή ατμόσφαιρα (πολύωρη έκθεση σε κλιματιζόμενους χώρους), αλλεργιογόνους παράγοντες (γύρη, σκόνη, επιθήλια ζώων κ.ά.), εστίες μικροβίων (κλειστοί χώροι, επαφή με νοσούντες κ.ά.)
  • Βελτιώστε την καθημερινότητά σας βελτιώνοντας την αναπνοή σας με καθημερινές ρινικές πλύσεις με 100% θαλασσινό νερό, καθώς προστατεύουν από το κρυολόγημα μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης κατά 50%, καθαρίζουν, προάγουν την επούλωση και ενισχύουν τη φυσική άμυνα της μύτης.1,2,3

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.