Αρχική InfoMommy Σχέσεις Η εικόνα της αγάπης πίσω από κλειστές πόρτες: 13 τρυφερές ζωγραφιές

Η εικόνα της αγάπης πίσω από κλειστές πόρτες: 13 τρυφερές ζωγραφιές

Η εικόνα της αγάπης πίσω από κλειστές πόρτες: 13 τρυφερές ζωγραφιές

Η αγάπη ενός ζευγαριού που είναι πολλά χρόνια μαζί, εκδηλώνεται στις μικρές καθημερινές στιγμές: Στις βραδινές αγκαλιές στο κρεβάτι έπειτα από μία κουραστική μέρα, στο «άραγμα» μπροστά στην τηλεόραση ή στο… να «σπάει» ο ένας τα σπυράκια του άλλου.

Και αυτό δείχνει να το ξέρει καλά η καλλιτέχνης Amanda Oleander, η οποία αποτυπώνει τις στιγμές αυτές στις ζωγραφιές της, τις οποίες έπειτα μοιράζεται στη σελίδα της στο Instagram. Η Oleander εμπνέεται από την δική της σχέση με τον σύντροφό της και από τις σχέσεις των κοντινών της ανθρώπων.

«Στις ζωγραφιές μου θα δείτε καταστάσεις που έχουν συμβεί στη σχέση μου ή στην οικογένεια και τους φίλους μου. Πολλές φορές μου μιλάνε και τους λέω: Μισό λεπτό! Και το σημειώνω για να μην το ξεχάσω, ώστε μετά να το ζωγραφίσω», λέει η ίδια.

Ο Oleander ζει στο Los Angeles με τον φίλο της Joey Rodman, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια είναι «ο πιο γλυκός, αστείος και όμορφος άνδρας του κόσμου.»

Η καλλιτέχνης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα «πίσω από κλειστές πόρτες», γιατί όπως λέει, «με εντυπωσιάζει το πώς συμπεριφέρονται τότε οι άνθρωποι. Οι πιο ιδιαίτερες στιγμές που δεν βλέπουν οι πολλοί, γιατί αν έβλεπαν θα άλλαζε η συμπεριφορά των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτές. Γι’αυτό τις σχεδιάζω.»

Και καταλήγει: «Ελπίζω όταν κάποιος βλέπει τις ζωγραφιές μου να “ταξιδεύει” με αυτές σε μία εποχή στο παρελθόν του και να του ξυπνά μια ανάμνηση. Αλλά περισσότερο απ’όλα, ελπίζω να τον κάνουν χαρούμενο.»

Απολαύστε τις όμορφες ζωγραφιές:

 

Πηγή: huffingtonpost.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter