Αρχική InfoMommy Famous Parents Η εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για το bullying που δέχθηκε η κόρη της

Η εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για το bullying που δέχθηκε η κόρη της

Η εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για το bullying που δέχθηκε η κόρη της

Για το bullying που δέχθηκε η 21χρονη σήμερα κόρη της όταν ήταν παιδί, μίλησε η Ελένη Ράντου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό. Η κόρη της ηθοποιού και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έχει επιλέξει να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ελάχιστες είναι οι φορές που την έχουμε δει σε κοινές εμφανίσεις με τους γονείς της.

«Η Νικολέτα από πολύ μικρή ηλικία φορούσε γυαλιά. Και ζήσαμε ένα bullying απίστευτο, το οποίο μου έκανε εντύπωση γιατί κι εγώ στην ανάλογη ηλικία φορούσα γυαλιά και νόμιζα ότι τριάντα χρόνια μετά δεν θα υπάρχει αυτός ο φόβος για το διαφορετικό, για ένα παιδί που μπορεί να φοράει γυαλάκια», ανέφερε η Ελένη Ράντου για το bullying που δέχθηκε η κόρη της και συνέχισε εξηγώντας πώς χειρίστηκε το θέμα:

«Ξεκίνησε στον παιδικό σταθμό και αλλάξαμε σχολείο, θύμωσα παρά πολύ γιατί αυτό είναι ανεξέλεγκτο, προέρχεται από κάποια παιδιά. Και δεν μπορείς να ζητήσεις ευθύνες ούτε από το σχολείο ούτε από τους γονείς. Προφανώς κάποιοι γονείς δεν θα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Γενικά υπάρχει πολλή βία στα σχολεία. Και υπάρχουν και πρωτόγνωρα ένστικτα. Η παιδεία αυτό κάνει, προσπαθεί να εξομαλύνει τα πρωτόγνωρα ένστικτα. Αν δεν τα καταφέρεις, έχεις χάσει το στοίχημα».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter