Αρχική InfoKids Νέα Η επιστολή του 14χρονου μαθητή για τον κακοποιητικό του πατριό έφερε αποτέλεσμα...

Η επιστολή του 14χρονου μαθητή για τον κακοποιητικό του πατριό έφερε αποτέλεσμα...

Η επιστολή του 14χρονου μαθητή για τον κακοποιητικό του πατριό έφερε αποτέλεσμα...

Το χρονικό της σοκαριστικής υπόθεσης

Ο 14χρονος Ουκρανός, ορφανός από πατέρα, ουσιαστικά «φυλακίστηκε» σε μια στέγη εφήβων λόγω της εκδικητικότητας τού πρώην συντρόφου της μητέρας του. Ο άνθρωπος αυτός, ούτε λίγο ούτε πολύ είχε προβεί σε 45 ψευδείς καταγγελίες εις βάρος της πρώην συντρόφου του, ενώ σε κατοπινό στάδιο, δεν δίστασε να καταγγείλει, ψευδώς, σύμφωνα με τον 14χρονο, τον ίδιο τον 14χρονο γιο της γυναίκας από την Ουκρανία, ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τον 4χρονο ετεροθαλή αδελφό του, τον οποίο η μητέρα είχε ενδιαμέσως αποκτήσει με τον πρώην Κύπριο σύντροφό της. Το ζευγάρι συνδέθηκε ερωτικά και αργότερα όταν το 2014 ξέσπασε ο πόλεμος στην ανατολική Ουκρανία μεταξύ φιλορώσων αποσχιστών και κυβερνητικών δυνάμεων, ο Κύπριος της πρότεινε όπως έλθουν στην Κύπρο όπου θα τους φιλοξενούσε παρέχοντάς τους στέγη και κυρίως…ασφάλεια. Σύμφωνα όμως με τον σήμερα 14χρονο νεαρό ο άνθρωπος αυτός δεν άργησε να βγάλει τον πραγματικό εαυτό του όπως γράφει το ίδιο το αγόρι στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Τελικώς, ο 14χρονος, προκειμένου να επιταχύνει την πορεία των εξελίξεων, δέχθηκε να μπει σε στέγη εφήβων εώς ότου ολοκληρωθεί η έρευνα και η ιατροδικαστική εξέταση στον 4χρονο ετεροθαλή αδελφό του, που απέδειξε ότι και αυτή η καταγγελία του πατριού του ήταν ψευδής. Εντούτοις, αντί να του επιτραπεί να επιστρέψει άμεσα στη μητέρα του, κρατήθηκε για σχεδόν ακόμα έναν επιπλέον μήνα μακριά της, ένεκα της δαιδαλώδους γραφειοκρατίας που ταλανίζει τις κρατικές υπηρεσίες. Η δικηγόρος της μητέρας εν τέλει δημιούργησε επεισόδιο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη πέρνωντας τον 14χρονο σπίτι της για φιλοξενία.

Η συγκλονιστική επιστολή του 14χρονου


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter