Αρχική Εκδηλώσεις «Η Εποχή των Παγετώνων» έρχεται στο The Mall of Cyprus... δωρεάν!

«Η Εποχή των Παγετώνων» έρχεται στο The Mall of Cyprus... δωρεάν!

«Η Εποχή των Παγετώνων» έρχεται στο The Mall of Cyprus... δωρεάν!

«Explore the Ice Age» ονομάζεται η δωρεάν έκθεση που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες στο The Mall of Cyprus και περιμένει μικρούς και μεγάλους για να τους μυήσει στην εποχή των παγετώνων.

Από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2018 η Ελληνική Τράπεζα και το The Mall of Cyprus σας καλούν να κάνετε ένα ταξίδι στον χρόνο και σας χαρίζουν εντελώς δωρεάν, τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε ζώα που έζησαν στη γη πριν από εκατομμύρια χρόνια, στη γεμάτη μυστήρια «Εποχή των Παγετώνων»!

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του The Mall of Cyprus που θα επισκεφθούν τη νέα εντυπωσιακή έκθεση «Explore the Ice Age» θα νιώσουν επιβάτες μιας μοναδικής μηχανής του χρόνου, έτοιμοι για μεγάλες ανακαλύψεις, με τη βοήθεια των ρομποτικών εκθεμάτων που θα ξεπαγώσουν τον χρόνο!

Μέσα σε ένα μοναδικό, κατάλευκο και παγωμένο σκηνικό, θα εξερευνήσουν τους σκληροτράχηλους ανθρώπους εκείνης της εποχής, να δίνουν τη μάχη της επιβίωσης με τα άγρια θηρία. Θα γνωρίσουν και θα μάθουν από κοντά όλα τα μυστικά των μικρών αλλά και των τεράστιων ζώων της εποχής των παγετώνων. Θα φτάσουν στο σημείο σχεδόν να αγγίξουν το τρίχωμα από τα Μαμούθ, τους μαχαιρόδοντες, τους γλυπτόδοντες, τη μεγαλοπρεπή τίγρη, τον γιγάντιο κάστορα και άλλα… χαριτωμένα ζωάκια!

Η θεματική έκθεση «Explore the Ice Age» συνδυάζει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία με τη μάθηση, αφού ουσιαστικά ξεπερνά το στάδιο της απλής παρουσίασης ονομάτων, εικόνων, ιστοριών και σκηνογραφίας και περνάει στη φάση της συνεκτικής εμπειρίας.

Η έκθεση είναι διαθέσιμη για οργανωμένες επισκέψεις από νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, κατά τη διάρκεια των οποίων οι μαθητές, με τη βοήθεια εξειδικευμένων ξεναγών, θα παρακολουθούν, θα αλληλεπιδρούν και θα συμμετέχουν σε χώρους και εκθέματα απόλυτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 77776255, στο www.themallofcyprus.com και στη σελίδα του The Mall of Cyprus στο Facebook.

Οι επισκέπτες εκτός σχολείων θα περιηγούνται στο πάρκο με τη βοήθεια των ειδικών σημάνσεων που περιλαμβάνουν και όλο το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό.

Από τις 28 Σεπτεμβρίου λοιπόν, είστε όλοι καλεσμένοι στο The Mall of Cyprus για μια ξεχωριστή απόδραση στην εποχή των παγετώνων. Εξερευνήστε έναν περιπετειώδη κόσμο που στη σημερινή εποχή φαίνεται φανταστικός και βγαλμένος από παραμύθι.

Την έκθεση «Explore the Ice Age» παρουσιάζουν η Ελληνική Τράπεζα και το The Mall of Cyprus, απολαμβάνοντάς την παρέα με το σοκολατομπισκότο Penguin της McVities. Ο σχεδιασμός και η παραγωγή ανήκουν στην Eksagon Exhibitions, ενώ υποστηρικτής είναι η εταιρεία Levart Ltd Design & Print.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter