Αρχική Εκδηλώσεις «Η Ευρώπη σε μια μέρα»: Μια όμορφη γιορτή για όλη την οικογένεια με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης (13/5)

«Η Ευρώπη σε μια μέρα»: Μια όμορφη γιορτή για όλη την οικογένεια με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης (13/5)

«Η Ευρώπη σε μια μέρα»: Μια όμορφη γιορτή για όλη την οικογένεια με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης (13/5)

Την Ευρώπη σε μια μέρα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι βρεθούν το Σάββατο 13 Μαΐου από τις 4 μέχρι τις 7 το απόγευμα στο Πάρκο Ακρόπολης, στον Στρόβολο.

Το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, καθώς και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών προσκαλούν για άλλη μια χρονιά μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουν μαζί τους την Ημέρα της Ευρώπης. Εκεί θα τους περιμένουν Πρεσβείες χωρών της ΕΕ που θα προσφέρουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες και μια γεύση από τις χώρες τους αλλά και αρμόδιοι φορείς, οι οποίοι θα ενημερώνουν για ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης, απασχόλησης και εκπαίδευσης.

Στη συντροφιά τους θα βρίσκονται και οι δημοφιλείς παραγωγοί του Love FM Τάσος Τρύφωνος και Χριστιάνα Αρτεμίου, με ένα ζωντανό ραδιοφωνικό πρόγραμμα αλλά και οι «Cyprus Loves Zumba», η Σχολή Χορού Αντιγόνης Τασουρή και το Μουσικό Λύκειο Λεμεσού.

Επίσης, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά, περίπτερα φιλανθρωπικών οργανώσεων, απολαυστικές λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις υπόσχονται μια ευχάριστη και δημιουργική βόλτα στην Ευρώπη.

Η Ημέρα της Ευρώπης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 9 Μαΐου σε όλη την επικράτεια της ΕΕ ως η επέτειος της ιστορικής ομιλίας που έκανε στο Παρίσι, στις 9 Μαΐου 1950 ο Γάλλος τότε Υπουργός Εξωτερικών Robert Schuman, ο οποίος πρότεινε μια νέα μορφή πολιτικής συνεργασίας στην Ευρώπη που θα απέτρεπε κάθε ενδεχόμενο πολέμου μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών. Η πρότασή του θεωρείται η απαρχή της σημερινής ΕΕ και δίδει την ευκαιρία να θυμηθούμε και να γιορτάσουμε τις ιδέες και αξίες στις οποίες εδράζεται η ΕΕ και όλα όσα μας ενώνουν ως Ευρωπαίους πολίτες.

Η φετινή εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης στην Κύπρο πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Στροβόλου και είναι ανοιχτή για το κοινό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter