Αρχική InfoKids Νέα Η ευχή του 6χρονου που λύγισε και τον Αϊ-Βασίλη

Η ευχή του 6χρονου που λύγισε και τον Αϊ-Βασίλη

Στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο της Κρήτης, έγινε χριστουγεννιάτικη γιορτή και όπως ήταν επόμενο, εμφανίστηκε και ο καθιερωμένος Αϊ-Βασίλης.

Ενα 6χρονο αγοράκι που ρωτήθηκε για το δώρο που επιθυμούσε να του προσφέρει ο Αγιος Βαίλης για τη γιορτή των Χριστουγέννων, του απάντησε λέγοντάς του πως εκέινο που ήθελε είναι να του φέρει πίσω τον αδελφό του που βρίσκεται στον ουρανό...

Οι γονείς του ανήλικου αγοριού πάγωσαν στο άκουσμα της ευχής του μικρού παιδιού μη καταφέρνοντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Την ίδια τύχη είχε και ο Αγιος Βασίλης.

«Ας του στείλουμε για αρχή πολλά χαιρετίσματα, Γιωργάκη», έσπευσε να συμβουλεύσει ο Αγιος τον 6χρονο προσπαθώντας να κάνει τον μικρό επισκέπτη του να αισθανθεί καλύτερα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.