Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Η φωτογραφία αυτού του μπαμπά γίνεται viral για έναν πολύ προφανή λόγο!

Η φωτογραφία αυτού του μπαμπά γίνεται viral για έναν πολύ προφανή λόγο!

Η φωτογραφία αυτού του μπαμπά γίνεται viral για έναν πολύ προφανή λόγο!

Πολύ καιρό τώρα συζητιέται η ανάγκη να υπάρξουν κάποτε βρεφικές αλλαξιέρες και στις βρεφικές τουαλέτες, προκειμένου να μπορούν και οι μπαμπάδες να αλλάζουν τα μωρά τους, χωρίς να έρχονται στη δυσάρεστη θέση να μπουν στις γυναικείες. Κάτι τέτοιο, όμως, ακόμα δεν έχει γίνει πράξη.

Απηυδισμένος από την έλλειψη αυτή, ένας μπαμπάς 3 παιδιών από την Αμερική, δημοσίευσε πρόσφατα στον λογαριασμό του στο Instagram την παρακάτω εικόνα με ένα σχόλιο που κέρδισε πολλά εγκωμιαστικά σχόλια, τόσο για το πόσο δίκιο έχει όσο και για το γεγονός, ότι έχει πάρει τόσο σοβαρά τον ρόλο του. Δείτε τι ακριβώς έγραψε ο Donte Palmer:

«Αυτό είναι σοβαρό!!! Τι θα γίνει με την έλλειψη αλλαξιέρων στις ανδρικές τουαλέτες, λες και δεν υπάρχουμε; Όπως βλέπετε στη φωτογραφία αυτή, ο γιος μου είναι τόσο άνετος στη στάση αυτή, γιατί αναγκάζομαι να τον αλλάζω έτσι πολύ συχνά. Του έχει γίνει ρουτίνα! Ας διορθώσουμε κάποτε αυτό το πρόβλημα. Ας μην αλλάζουμε τα παιδιά μας στα γόνατα. Ας αποδείξουμε, ότι εμείς οι μπαμπάδες είμαστε πλέον πιο “προχωρημένοι”.»

Ο Palmer, έχει ακόμα δύο γιους, ηλικίας 7 και 12 ετών –ο μεγαλύτερος, μάλιστα, ήταν αυτός που τον τράβηξε φωτογραφία την ώρα που άλλαζε τον μικρό του αδερφό, προκειμένου να καταγράψει τι «τραβάει» ένας σύγχρονος μπαμπάς.

Αμέτρητοι ήταν αυτοί που συγχάρηκαν τον μπαμπά για το post του και που συμφώνησαν, ότι τα μαγαζιά θα πρέπει να λαμβάνουν υπ’όψιν, ότι δεν είναι αποκλειστικά δουλειά της μαμάς να αλλάζει την πάνα του μωρού, όταν η οικογένεια βγαίνει βόλτα.

Πηγή: scarymommy.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter