Η φωτογραφία που ανέβασε η Megan Fox με τον γιο της και έχει ξεσηκώσει το Internet εναντίον της!

Η Megan Fox δεν συνηθίζει να μοιράζεται με τους χιλιάδες φίλους της στα social media φωτογραφίες από οικογενειακές της στιγμές. Η τελευταία της ανάρτηση, όμως, αφορούσε μια τέτοια.

Όπως αντιλαμβάνεστε τα likes έπεσαν βροχή και τα σχόλια επίσης.

Δυστυχώς, όμως, όχι όλα για καλό.

Λίγες ημέρες, λοιπόν, πριν από τα πρώτα γενέθλια του μικρού της γιου, Journey, η διάσημη ηθοποιός πόσταρε στον λογαριασμό της ένα κολάζ φωτογραφιών που δείχνει την ίδια και την υπόλοιπη οικογένειά της να απολαμβάνουν παιχνίδια και ευχάριστες στιγμές.

Οι τέσσερις φωτογραφίες δείχνουν τον γιο της, Noah, ντυμένο Elsa από τη γνωστή ταινία της Disney, τον αδερφό του, Bodhi, να φορά ένα κόκκινο μουστάκι, τον σύζυγό της, Brian Austin Green, να κάνει μία αστεία γκριμάτσα στην κάμερα κρατώντας στην αγκαλιά του τον μικρό Journey και την ίδια με γυαλιά ηλίου της να ποζάρει χαριτωμένα στον φακό.

Πολλοί χρήστες, όμως, δεν χάρηκαν τόσο με αυτή την ανάρτηση και συγκεκριμένα με τον Noah ο οποίος φορούσε κοριτσίστικο ρούχο, αν και αγόρι. Τα περισσότερα αναφέρονταν στο πόσο ανεύθυνα μεγαλώνει η Megan Fox τα παιδιά της, χωρίς να βάζει όρια σχετικά με τα δύο φύλα, επιτρέποντάς τους να φορούν ρούχα για κορίτσια.

Η ηθοποιός από την άλλη δεν έχει δώσει κάποια απάντηση. Και μάλλον δε θα το κάνει, αφού όπως είχε δηλώσει και παλιότερα θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά της «γλυκά, ευαίσθητα, ευγενικά».