Αρχική Σχολή Γονέων Η φωτογραφία που ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς για την Ημέρα του Πατέρα

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς για την Ημέρα του Πατέρα

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς για την Ημέρα του Πατέρα

Ο Σάκης Ρουβάς, ο απόλυτος σταρ στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, δεν έχει αμφισβητήσει ποτέ την αφοσίωσή του στο ρόλο και το έργο του πατέρα. Πιστός και αφοσιωμένος γονιός, δεν θα μπορούσε να μη γιορτάσει τη μέρα του πατέρα με τα τέσσερα παιδιά του, έτσι  ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία με πολλά πολλά παιδιά για να γιορτάσει την ημέρα.

Στην φωτογραφία ο ίδιος κρατά στην αγκαλιά του το μικρότερο γιο του, τον Απόλλωνα, ενώ δίπλα του βρίσκονται τα άλλα τρία του παιδιά, η Αριάδνη, ο Αλέξανδρος και η Αναστασία. Όλοι μαζί βρίσκονται σε ένα μεγάλο κρεβάτι και μοιάζουν να παρακολουθούν κάτι σε μια μεγάλη τηλεόραση, ενώ μαζί τους είναι κι άλλα παιδάκια, προφανώς φίλοι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.