Αρχική InfoKids Βιβλία Η Γλυκιά Κόκκινη Πιπεριά

Η Γλυκιά Κόκκινη Πιπεριά

Η Γλυκιά Κόκκινη Πιπεριά

Σε μια εποχή που η επίκριση είναι ευκολότερη από την κατανόηση και η απόρριψη πιο γρήγορη από την αποδοχή, η ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά μας τις αξίες αυτές γίνεται πιο επιτακτική. Η Πιπερούλα, μια γλυκιά κόκκινη πιπεριά αναλαμβάνει να μας παρέχει κάθε βοήθεια σε αυτή μας την αποστολή.

Αυτή η διαφορετική κόκκινη πιπεριά, ενώ βρίσκεται στο περιθώριο και βιώνει την απόρριψη, καταφέρνει να εξυψωθεί μέσα από τα μάτια ενός μικρού κοριτσιού, της Ναγήλιας και να βρει τη θέση που της ανήκει μέσα σε ετούτο τον κόσμο.

Η ιστορία της γλυκιάς κόκκινης πιπεριάς, μας μιλά με απλότητα για τη διαφορετικότητα, την αποδοχή, την αγάπη και τη φιλία. Ας αγκαλιάσουμε λοιπόν και εμείς τη γλυκιά κόκκινη πιπεριά δίνοντας της την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στους μικρούς μας φίλους.

Συγγραφέας: Νικολίνα Δράκου
Εκδόσεις Επιφανίου


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.