Η ιστορία της δασκάλας που νόσησε με κορωνοϊό, τον νίκησε και συνεχίζει τη ζωή της

νόσησε2

Είναι 26 ετών, εργάζεται ως δασκάλα και η πανδημία του κορωνοϊού τη βρήκε τόσο απροετοίμαστη όσο όλους μας.

H Sarah από τη Βρετανία, πάσχει από διαβήτη και μια ακόμη ασθένεια (A1AT) που επηρεάζει τους πνεύμονες και τη λειτουργία του υπατός της. Καστάφερε, όμως, παρά τις δυσκολίες με την υγεία της να νικήσει τον κορωνοϊο, από τον οποίο νόσησε, και να είναι σήμερα χαμογελαστή απέναντι στη ζωή.

Διαβάστε ακόμη: Κων/να Ευριπίδου: «Δεν περίμενα ότι ο τελευταίος μήνας της εγκυμοσύνης μου θα ήταν έτσι»

Η δυνατή κοπέλα που γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγες ημέρες νωρίτερα, αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της με τον κόσμο και μαζί με αυτή και ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα.

Τα πρώτα συμπτώματα

H 26χρονη δασκάλα ένιωθε αδυναμία στο σώμα, η οποία συνεχιζοταν για καιρό, όπως και οι κρυάδες, ενώ δεν άργησε να εμφανιστεί και ο βήχας, κάτι που την οδήγησε σε απομόνωση 14 ημερών.

Αφού ενημέρωσε το νοσοκομείο για την καταστασή της, της είπαν ότι είναι πιθανό να έχει προσβληθεί από τον ιό. Η δασκάλα συνέχισε να μένει στο σπίτι και να δουλεύει παρόλο που ένιωθε καταβεβλημένη.

Όπως η ίδια ανέφερε στην Daily Telegraph: «Δυσκολευόμουν να αναπνεύσω και ζαλιζόμουν. Ένιωθα ότι θα λιποθυμήσω ανά πάσα ώρα και στιγμή. Προσπάθησα να συγκρατήσω την ψυχραιμία μου, έπινα πολύ νερό και κρατούσα τον εαυτό μου απασχολημένο με τη δουλειά μου».

Δύο μέρες μετά ένιωθε καλύτερα, μέχρι που το απόγευμα έκανε εμετούς, ίδρωνε και έβηχε ασταμάτητα, δυσκολευόταν ν’ αναπνεύσει και τελικά, έχασε τις αισθήσεις της.

Όταν πήγε στο νοσοκομείο, βγήκε θετική στον κορωνοϊό, της έβαλαν ορό ενώ την επόμενη μέρα την έστειλαν στο σπίτι της. Από τότε η υγεία της άρχισε να βελτιώνεται.

Μια εβδομάδα αργότερα ακόμα δυσκολεύεται στην αναπνοή, ωστόσο φαίνεται ότι τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει. Η ίδια ανέφερε ότι φοβήθηκε πολύ επειδή ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, στο τέλος όμως κατάφερε να κατατροπώσει τον ιό.
Αυτό που ελπίζει τώρα είναι εξαφανιστούν και τα τελευταία σημάδια του ιού, ενώ εύχεται όσοι νοσήσουν να καταφέρουν να βγουν πιο δυνατοί από την περιπέτειά τους, όπως εκείνη!