Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών Η ιστορία της μικρής Στυλιάνας είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα!

Η ιστορία της μικρής Στυλιάνας είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα!

Η ιστορία της μικρής Στυλιάνας είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα!

Η Στυλιάνα γεννήθηκε στις 8 Μαΐου του 2018, όταν ήταν μόλις 24 εβδομάδων. Πρόκειται για ένα από τα μωρά-θαύματα που παρά το εξαιρετικά πρόωρο της ηλικίας του, και παρόλο που ζυγίζε μόλις 500γρ, κατάφερε με τη βοήθεια των νοσηλευτών της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακαρείου Νοσοκομείου, σήμερα που γράφονται αυτές τις γραμμές να βρίσκεται στο σπίτι του!

Η μητέρα της εφάρμοσε επιτυχώς την μέθοδο Kangaroo Care, την οποία πρώτη εφάρμοσε στην Κύπρο η «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» (Σύνδεσμος Φίλων ΜΕΝΝ), σύμφωνα με την οποία είχε το μωράκι της στην γυμνή αγκαλιά της (επαφή δέρμα με δέρμα) όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες. Η μέθοδος αυτή έχει αποδειχτεί ότι βοηθά αφάνταστα τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα. Οι ειδικοί εξηγούν, ότι οι χτύποι της καρδιάς των γονιών και η ζεστασιά του δέρματός τους προκαλούν ερεθίσματα ανάλογα με αυτά που δέχεται το βρέφος στη μήτρα της μητέρας του και αυτό βοηθά ώστε να αναπτυχθεί ταχύτερα.

Μάθετε περισσότερα για τη Μέθοδο Καγκουρό εδώ.

Έτσι, στις 14 Σεπτεμβρίου η Στυλιάνα και οι γονείς της, νικητές πλέον στον αγώνα που έδωσαν, πήραν εξιτήριο και πλέον είναι στο σπίτι τους!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε με όλη την ιστορία της η ομάδα «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» στο Facebook:

Η ιστορία της μικρής Στυλιάνας.

Η ιστορία της μικρής Στυλιάνας μας συγκίνησε και μας γέμισε δύναμη για να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον καθημερινό αγώνα των νεογνών, των γονέων τους και του Προσωπικού της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου. 💖 #preemies #incubator #graduate #babycare #cyprus #kangaroocare #nicu #prematurebaby

Gepostet von Θερμοκοιτίδα Αγάπης am Freitag, 21. September 2018


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter