Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Η καλή είδηση της ημέρας: Καφετέρια στην Κύπρο δίνει τις εισπράξεις της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Η καλή είδηση της ημέρας: Καφετέρια στην Κύπρο δίνει τις εισπράξεις της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Η καλή είδηση της ημέρας: Καφετέρια στην Κύπρο δίνει τις εισπράξεις της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Με περισσή ανθρωπιά και αίσθημα ευθύνης προς το συνάνθρωπο, επιχείρηση στην Κύπρο δίνει μία φορά το μήνα όλες τις εισπράξεις της σε ιδρύματα.

Και ενώ το χρήμα κυριαρχεί στις καρδιές κάποιων επιχειρηματιών, με μοναδικό γνώμονα το κέρδος στις όποιες κινήσεις του, μια μικρή επιχείρηση, και συγκεκριμένα καφετέρια, προσφέρει όχι μόνο τις υπηρεσίες της στους πελάτες της, αλλά και χρήματα σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Η συγκεκριμένη περίπτωση μάς κίνησε το ενδιαφέρον μετά από ανάρτηση της ίδιας της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα. Ευτυχώς σαν και τον συγκεκριμένο επιχειρηματία υπάρχουν και αρκετοί άλλοι που προσφέρουν αδιαφορώντας για το οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο το γενικό καλό.

Στην κοινωνία που ζούμε σήμερα και με τα τόσα σκάνδαλα διαφθοράς, φοροδιαφυγής και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος η κάθε τέτοια ανάρτηση μάς δίνει θάρρος και ελπίδες για το ότι η Κύπρος δεν είναι απλά ένα νησί που πλέει στη βρωμιά, αλλά ένα κράτος που οι κάτοικοι του ξέρουν να προσφέρουν στο δίπλα τους, κάτι εξάλλου που το έχουν δείξει πολλάκις.

«Η καφετέρια …. συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο και επειδή πιστεύουμε ότι κάθε μικρή βοήθεια είναι μεγάλη για τον συνάνθρωπο μας αποφασίσαμε ότι κάθε τελευταία Κυριακή, κάθε μηνός, η καφετέρια μας θα προσφέρει ΟΛΕΣ τις εισπράξεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αρχή κάνουμε την Κυριακή 27 του Γενάρη με τον ΠΑΣΥΚΑΦ. Οι εκδηλώσεις αυτές θα ισχύουν για πάντα. Ευχαριστούμε για την διαχρονική προτίμηση και στήριξη σας», έγραφε η ανάρτηση της καφετέριας στα κοινωνικά δίκτυα. Μια ανάρτηση που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη

Μπορεί να μεταφέρουμε εκατοντάδες ειδήσεις την ημέρα, ωστόσο, μόνο μια χούφτα απ΄ αυτές μπορούν να μας «αγγίξουν» δίνοντας μας ελπίδα. Μία εξ' αυτών και η πιο πάνω…

πηγή: businessnews.tothemaonline.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter