Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζει ο μικρός Μάξιμος

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town Κύπρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της που έχει αλλάξει εδώ και 4 χρόνια με τον ερχομό του μικρού Μάξιμου.

Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha «Παραμύθι… αλλιώς» μιλά για την απόφασή της να συμμετέχει στη σειρά, δεδομένου ότι πρέπει να πηγαινοέρχεται κάθε εβδομάδα για γυρίσματα στην Κύπρο: «Στην αρχή ήμουν πολύ διστακτική με το θέμα «Κύπρου», που θα πρέπει να έρχομαι κάθε εβδομάδα. Πέρυσι που έγινε η πρόταση, το σκέφτηκα πολύ. Αλλά επειδή καθυστέρησαν και τα γυρίσματα, κέρδισα περισσότερο χρόνο με το παιδί. Οπότε τώρα, που ο Μάξιμος γίνεται 4 ετών, είναι λίγο πιο εύκολο».

Τι απαντά στην ερώτηση για δεύτερο παιδί; «Δεν είμαι αρνητική, αλλά σίγουρα όχι τώρα. Είναι μια επιθυμία του συζύγου μου και από την άλλη, δεν θέλω να είναι μόνος του ο μικρός στη ζωή. Θέλω να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του εκτός από εμάς. Κάποια στιγμή, αν είναι να έρθει, θα ‘ρθει».

Ένιωσες ποτέ ανασφάλεια αν είσαι καλή μητέρα;

«Σαφώς! Αυτό είναι μια μόνιμη πάλη και πάντα έχεις την αμφιβολία. Δεν φτάνει μόνο να αγαπάς και να λατρεύεις το παιδί σου, πρέπει να είσαι και σωστή στο ρόλο αυτό. Προσπαθώ να τηρώ το πρόγραμμά του, αλλά δεν είμαι αυστηρή μαζί του. Του έχω μεγάλη αδυναμία. Με τον Μάξιμο έχουμε δεθεί πάρα πολύ. Νομίζω ότι σε αυτό ευθύνεται και ο θηλασμός. Είναι μια διαδικασία που δένει πολύ τη μητέρα με το παιδί. Κι εγώ θήλασα για ένα χρόνο σχεδόν. Ο Μάξιμος είχε θέμα με τον ύπνο τα τρία πρώτα χρόνια. Δεν κοιμόταν πολύ. Οπότε κι εγώ αποχαιρέτησα τον ύπνο μου. Φέτος, έφτιαξαν τα πράγματα κάπως και μπήκαμε σε μια σειρά».

Σε ποιον μοιάζει ο μικρός; «Και στους δύο νομίζω. Κυρίως στο χαρακτήρα. Έχει πάρει κομμάτια και από τους δύο. Το σημαντικότερο είναι ότι ο Μάξιμος είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, πολύ τρυφερό και καλόψυχο. Το μόνο που θέλω είναι να είναι γερός και να γίνει καλός άνθρωπος. Τίποτε άλλο».