Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ περιμένουν το τρίτο παιδί τους!

Οι φήμες για τρίτο παιδί επιβεβαιώθηκαν για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Κένσιγκτον στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Την ανακοίνωση συνόδευσε μια φωτογραφία του Ουίλιαμ και της Κέιτ να χαμογελούν.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι πολύ ευτυχείς να ανακοινώσουν ότι η Δούκισσα περιμένει το τρίτο της παιδί», ανέφερε η εν λόγω ανακοίνωση. Λίγο μετά τη φωτογραφία και το σύντομο μήνυμα, ακολούθησε και η πλήρης, επίσημη ανακοίνωση για το ευτυχές γεγονός στο παλάτι.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι πολύ χαρούμενοι να ανακοινώσουν ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ περιμένει το τρίτο της παιδί. Η Βασίλισσα και τα μέλη των δύο οικογενειών είναι ευτυχισμένοι με τα νέα.

Όπως και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες, η Δούκισσα υποφέρει από υπερέμεση της κύησης. Η Αυτού Μεγαλειότης δεν θα πραγματοποιήσει την επίσκεψη στο Κέντρο Παίδων Hornsey Road. Η Δούκισσα δέχεται φροντίδα στο παλάτι του Κένσινγκτον».

Πληροφορίες για το στάδιο της εγκυμοσύνης δεν υπάρχουν, ωστόσο εικάζεται ότι η Δούκισσα διανύει τον τρίτο μήνα της κύησης και ότι ο μικρός Τζορτζ και η μικρή Σαρλότ θα υποδεχθούν το αδελφάκι τους γύρω στο Φεβρουάριο.