Αρχική InfoMommy Famous Parents Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ περιμένουν το τρίτο παιδί τους!

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ περιμένουν το τρίτο παιδί τους!

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ περιμένουν το τρίτο παιδί τους!

Οι φήμες για τρίτο παιδί επιβεβαιώθηκαν για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Κένσιγκτον στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Την ανακοίνωση συνόδευσε μια φωτογραφία του Ουίλιαμ και της Κέιτ να χαμογελούν.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι πολύ ευτυχείς να ανακοινώσουν ότι η Δούκισσα περιμένει το τρίτο της παιδί», ανέφερε η εν λόγω ανακοίνωση. Λίγο μετά τη φωτογραφία και το σύντομο μήνυμα, ακολούθησε και η πλήρης, επίσημη ανακοίνωση για το ευτυχές γεγονός στο παλάτι.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι πολύ χαρούμενοι να ανακοινώσουν ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ περιμένει το τρίτο της παιδί. Η Βασίλισσα και τα μέλη των δύο οικογενειών είναι ευτυχισμένοι με τα νέα.

Όπως και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες, η Δούκισσα υποφέρει από υπερέμεση της κύησης. Η Αυτού Μεγαλειότης δεν θα πραγματοποιήσει την επίσκεψη στο Κέντρο Παίδων Hornsey Road. Η Δούκισσα δέχεται φροντίδα στο παλάτι του Κένσινγκτον».

Πληροφορίες για το στάδιο της εγκυμοσύνης δεν υπάρχουν, ωστόσο εικάζεται ότι η Δούκισσα διανύει τον τρίτο μήνα της κύησης και ότι ο μικρός Τζορτζ και η μικρή Σαρλότ θα υποδεχθούν το αδελφάκι τους γύρω στο Φεβρουάριο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter