Η Λεωφόρος Χριστουγέννων σας περιμένει με αμέτρητες εκπλήξεις!

Η Λεωφόρος Χριστουγέννων ξαναζωντανεύει στη λεωφόρο Μακαρίου σε κλίμα γιορτινό και χαρούμενο για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να απολαύσουν ένα μαγικό περιβάλλον γεμάτο Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Το δίκτυο εθελοντών Λευκωσιάζω σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας διοργανώνουν και φέτος τη λειτουργία της Λεωφόρου Χριστουγέννων από τις 11 μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου 2016.

Έτσι και φέτος, τμήμα της λεωφόρου Μακαρίου κλείνει για τα αυτοκίνητα από τις 6 μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2016, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Ευαγόρου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αρνάλδας, και μεταμορφώνεται σε μία μικρογραφία χριστουγεννιάτικου χωριού.

Μικρά και μεγάλα σπιτάκια φιλοξενούν δημιουργίες, δραστηριότητες, γλυκά και φαγητά, και οι πεζοί μπορούν να απολαύσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Η Λεωφόρος Χριστουγέννων είναι η ιδανική γιορτινή εξόρμηση για όλη την οικογένεια και την παρέα που ψάχνει τη θαλπωρή των Χριστουγέννων στο κέντρο της πόλης!