Αρχική InfoKids Νέα Η Λεωφόρος Χριστουγέννων σας περιμένει με αμέτρητες εκπλήξεις!

Η Λεωφόρος Χριστουγέννων σας περιμένει με αμέτρητες εκπλήξεις!

Η Λεωφόρος Χριστουγέννων σας περιμένει με αμέτρητες εκπλήξεις!

Η Λεωφόρος Χριστουγέννων ξαναζωντανεύει στη λεωφόρο Μακαρίου σε κλίμα γιορτινό και χαρούμενο για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να απολαύσουν ένα μαγικό περιβάλλον γεμάτο Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Το δίκτυο εθελοντών Λευκωσιάζω σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας διοργανώνουν και φέτος τη λειτουργία της Λεωφόρου Χριστουγέννων από τις 11 μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου 2016.

Έτσι και φέτος, τμήμα της λεωφόρου Μακαρίου κλείνει για τα αυτοκίνητα από τις 6 μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2016, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Ευαγόρου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αρνάλδας, και μεταμορφώνεται σε μία μικρογραφία χριστουγεννιάτικου χωριού.

Μικρά και μεγάλα σπιτάκια φιλοξενούν δημιουργίες, δραστηριότητες, γλυκά και φαγητά, και οι πεζοί μπορούν να απολαύσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Η Λεωφόρος Χριστουγέννων είναι η ιδανική γιορτινή εξόρμηση για όλη την οικογένεια και την παρέα που ψάχνει τη θαλπωρή των Χριστουγέννων στο κέντρο της πόλης!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.