Η Λευκωσία γίνεται… σοκολατένια – Έρχεται το πιο εντυπωσιακό πάρκο σοκολάτας

Η Λευκωσία γίνεται Πρωτεύουσα της Σοκολάτας για την Ευρώπη και στις 9 Δεκεμβρίου εγκαινιάζεται το Chocolate Park, η μεγαλύτερη σοκολατένια πόλη, με σοκολατένια κοιλάδα, με σοκολατένιους καταρράκτες, με εργοστάσιο σοκολάτας και σπίτια από κουφέτα!

Το «Chocolate Park» είναι το επόμενο μεγάλο γεγονός που αναμένεται να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι λάτρεις της σοκολάτας, μικρά και μεγάλα παιδιά, θα ανακαλύψουν μέσα από τις ιδιαίτερες διαδρομές του πάρκου τα πιο περίεργα μυστικά του πιο λαχταριστού και αγαπημένου γλυκίσματος του πλανήτη.

Με υψηλά στάνταρτ ποιότητας, με μοντέρνα μίνιμαλ αισθητική και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, σύντομα θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στο πιο σημαντικά θεματικά πάρκα που έγιναν ποτέ.

Είναι ένας πραγματικά παραμυθένιος κόσμος γεμάτος από σοκολάτες, μπισκότα, γλυκά, καραμέλες, εργαστήρια, σπάνια εκθέματα και φυσικά απίθανους ήρωες που καλωσορίζουν με φανταστικά παιχνίδια και απίθανες δραστηριότητες, όλους τους επισκέπτες τους σε μια μυστική πόλη της σοκολάτας!

Η αφετηρία του «Chocolate Park» είναι η Κύπρος, και συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Κύπρου, στη Λευκωσία, η Διεθνής κρατική έκθεση Κύπρου.

Το Chocolate Park έρχεται για πρώτη φορά στις 9 Δεκεμβρίου 2019 και θα βρίσκεται εκεί μέχρι τον Φεβρουάριο 2020.

Τι θα κάνεις στο Chocolate Park

Εκτός από τη… μύηση σε έναν συναρπαστικό σοκολατένιο κόσμο, ως επισκέπτης του θεματικού «Chocolate Park» θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τα μυστικά του κακαόδεντρου, τις τεχνικές της επεξεργασίας του και τις απίστευτες  ιστορίες που συνέθεσαν τον μύθο εξάπλωσης της σοκολάτας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο Chocolate Park τα παιδιά βρίσκουν έναν επίγειο παράδεισο, ενώ οι μεγάλοι θυμούνται ξανά πώς είναι να είσαι παιδί, κάνοντας στάση στα εργαστήρια – ζαχαροπλαστεία, δημιουργώντας όλοι μαζί  φανταστικές κατασκευές.

Chocolate Park

Από 9 Δεκεμβρίου έως 16 Φεβρουαρίου

Διεθνής κρατική έκθεση Κύπρου

Ηλία Παπακυριακού 35 Έγκωμη
Λευκωσία

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22008567