Αρχική Εκδηλώσεις Η μαγεία των Χριστουγέννων έφτασε στο Δήμο Λευκωσίας!

Η μαγεία των Χριστουγέννων έφτασε στο Δήμο Λευκωσίας!

Η μαγεία των Χριστουγέννων έφτασε στο Δήμο Λευκωσίας!

Οι δρόμοι και οι πλατείες βάζουν τα γιορτινά τους! Ο Δήμος Λευκωσίας διοργανώνει και φέτος ποικίλες εκδηλώσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων για όλη την οικογένεια.

Λεωφόρος Χριστουγέννων 11 - 26 Δεκεμβρίου
Η Λεωφόρος Μακαρίου μεταμορφώνεται σε ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο χωριό, με ξύλινα σπιτάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια, χορωδίες, παραστάσεις, δραστηριότητες, λούνα παρκ και πολλές εκπλήξεις. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της διοργάνωσης θα δημοσιευθεί στη σελίδα του «Λευκωσιάζω», στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας, και θα κυκλοφορήσει επίσης και σε έντυπη μορφή (leaflet).

Pop Up Festival / City Plaza 1 Δεκεμβρίου 2016 - 6 Ιανουαρίου 2017
Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Λευκωσίας διοργανώνει το Pop Up Festival στη Λεωφόρο Μακαρίου. Για έξι εβδομάδες στην πιο κεντρική αρτηρία της πρωτεύουσας, νέοι επιχειρηματίες, δημιουργοί, καλλιτέχνες, τεχνίτες και άλλοι επαγγελματίες αλλά και νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) θα παρουσιάζουν τις καινοτόμες ιδέες τους, θα δείξουν τη δουλειά τους και θα έρθουν σε επαφή με το κοινό της Λευκωσίας.

Οδός Στασικράτους - Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
Το καθιερωμένο «Christmas Party» με λιχουδιές, ροφήματα και πλούσιο καλλιτεχνικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, με χορωδίες, χορευτικά σύνολα και μουσικά σχήματα σε μια ατμόσφαιρά μαγική που συνάδει με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Πολυεργαστηριακό Κέντρο Χρυσαλινιώτισσας
Τριήμερο εκδηλώσεων 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Οδός Ερμού - Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
Επίσης, στις 18 Δεκεμβρίου διοργανώνεται μια αλλιώτικη εκδήλωση στην οδό Ερμού, στην παλιά πόλη, μια αναβίωση της οδού Ερμού των αρχών του 20ου αιώνα με παραδοσιακή τέχνη, εδέσματα αλλά και σύγχρονες μικροκατασκευές.

Παράλληλα γίνονται και πολλές άλλες εκδηλώσεις στο Δήμο. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter