Αρχική InfoKids Βιβλία Η μαγική κολοκύθα

Η μαγική κολοκύθα

Η μαγική κολοκύθα

Μια φορά και έναν καιρό σε ένα μακρινό πλανήτη πάνω από τα σύννεφα, δίπλα σε ένα μεγάλο αστέρι, υπήρχε μία κολοκύθα όπου ζούσε μία μεγάλη ποντικοοικογένεια. Αυτή η κολοκύθα όμως ήταν μαγική και κάθε φορά που έβγαιναν τα ποντίκια από την πόρτα μεταμορφώνονταν σε ανθρώπους. Κανείς δεν ήξερε το μυστικό τους και κανείς δεν έπρεπε να το μάθει!

Λίγα λόγια για το διαγωνισμό «Μικροί παραμυθάδες 2016»:

"Το παραμύθι που κρατάτε στα χέρια σας είναι το έργο του οχτάχρονου Αβραάμ Ζαμανόπουλου που διακρίθηκε στο διαγωνισμό συγγραφής με τίτλο «Μικροί Παραμυθάδες» που διοργάνωσαν τα Public.
Μικροί δημιουργοί ηλικίας από 8 έως 12 ετών κατέθεσαν τα συγγραφικά πονήματά τους με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περισσότερες από 400 φανταστικές ιστορίες που επάξια διεκδικούν την προσοχή του αναγνωστικού κοινού.

Ελπίζουμε να το απολαύσετε όπως απολαύσαμε κι εμείς τη διαδικασία της δημιουργίας του."

Ομάδα Βιβλίου Public

Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγγραφέας: Ζαμανόπουλος Αβραάμ
Εκδότης: Public
Αριθμός Σελίδων: 36


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.