Η Μέλανη Στέλιου μιλάει για την επεισοδιακή γέννηση του μικρού Μάξιμου

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός και παρουσιάστρια Μέλανη Στέλιου στο περιοδικό Hello, περίπου δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της. Η ευτυχισμένη μητέρα μοιράζεται ττην εμπειρία του τοκετού και την απόλυτη στιγμή της πρώτης επαφής, ενώ αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο νονός του μικρού Μάξιμου.

«Ο Μάξιμος ήρθε στη ζωή μας κάπως επεισοδιακά. Αρχικά, είχα ήδη περάσει την ημερομηνία του αναμενόμενου τοκετού. Αποφασίσαμε με το γιατρό μου να ξεκινήσει ο ίδιος τη διαδικασία του τοκετού, μιας και ο μικρός δεν αποφάσιζε να έρθει. Ο Μάξιμος ήρθε μετά από 13 ώρες και μεγάλη προσπάθεια από τους γιατρούς, μιας και ο ώμος του είχε κολλήσει επάνω στη λεκάνη μου. Ο Μάξιμος είδε το φως του κόσμου με βγαλμένο ώμο. Μέσα σε μια βδομάδα ο ώμος πήρε κανονικά τη θέση του, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε τίποτα.

Η όλη εμπειρία του τοκετού παρόλο που ήταν επεισοδιακή, δεν παύει να είναι μια από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου! Πέρα από τους πόνους και την όποια ταλαιπωρία, όταν μου έβαλαν τον Μάξιμο στην αγκαλιά μου ξαφνικά όλο το σώμα μου αισθάνθηκε μια απίστευτη ευφορία. Είναι αυτό το πρώτο άγγιγμα, η πρώτη επαφή που δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τρόπο που με κοίταξε στα μάτια. Ήταν λες και είχαμε ξανασυναντηθεί κάπου αλλού παλιά, λες και τον ήξερα χρόνια. Τόσο γνώριμο ήταν το βλέμμα του».

Ολοκληρώθηκε η σχέση με το σύζυγό της Αλέξη Νικολάου μετά τον ερχομό του μωρού; «Όχι δεν ολοκληρώθηκε, δεν ολοκληρώνεται ποτέ τίποτα γιατί πολύ απλά και οι δύο μας περνάμε σε ένα άλλο επίπεδο. Έχω την αίσθηση ότι η σχέση μου με τον Αλέξη συνεχώς εξελίσσεται. Με τον ερχομό του Μάξιμου στη ζωή μας, αγαπώ τον Αλέξη ακόμα πιο πολύ. Ο Μάξιμος πρόσθεσε ακόμα ένα μεγάλο κομμάτι στην ευτυχία μας, αυτό είναι γεγονός».

Ποιος θα είναι ο νονός του Μάξιμου; «Είμαι πολύ χαρούμενη για τον πνευματικό πατέρα του γιου μας. Ο νονός του Μάξιμου θα είναι ο Μάριος Φραγκούλης. Η φιλία μας κρατά χρόνια, από το 1996 όταν ήμασταν μαζί στις θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης στην Αθήνα. Η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο στη Λεμεσό, σε κλειστό φιλικό και οικογενειακό κύκλο».