Η μικρή Γεωργιάνα μάς χρειάζεται: Έκκληση για το κοριτσάκι που διαγνώστηκε με όγκο στο νεφρό

Με όγκο στο νεφρό διαγνώστηκε η μόλις 8 ετών Γεωργιάνα. Η θεραπεία για την ασθένειά της κοστίζει πολλά, ενώ απαραίτητη είναι η μεταφορά της στη Γερμανία.

Γι’ αυτό και οι γονείς της ζητούν τη συμβολή όλων μας.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της, Χαράλαμπος Τρακόσιης, στη CITY, ήδη εδώ και λίγο καιρό η μικρή έχει μπει σε διαδικασία χημειοθεραπειών περιμένοντας τη μετάβασή της στη Γερμανία, όπου και θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση για αφαίρεση του όγκου.

«Εύχομαι να μην δώσει σε κανένα μικρό μωρό,  έτσι πράμα. Η Γεωργιάνα μας διαγνώσθηκε στις 14 του Οκτώβρη και πρέπει να φύγουμε στις 12 Νοεμβρίου για τη Γερμανία. Ελπίζω να μας βοηθήσει ο Θεός», ανέφερε ο πατέρας της μικρής στον reporter.com.

Η μικρή Γεωργιάνα

Τι ζητούν οι γονείς – Η προγραμματισμένη επέμβαση

«Το μόνο που ζητάμε είναι κάποια οικονομική βοήθεια για τη μετάβασή μας στη Γερμανία και την πληρωμή των εξόδων της επέμβασης. Το Μακάρειο Νοσοκομείο εδώ και καιρό στέκεται δίπλα μας, και μας έχουν στηρίξει σε ό,τι έχουμε χρειαστεί μέχρι σήμερα, το κόστος, όμως, για την επέμβαση είναι υψηλό και δεν μπορούμε να το καλύψουμε», λέει ο κύριος Τρακόσιης.

Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τις 16 Νοεμβρίου και μέχρι τις 12 του ίδιου μήνα, η οικογένεια πρέπει να μεταφερθεί στην Γερμανία για την απαραίτητη προετοιμασία.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας διοργανώνεται στη Λάρνακα, στο πάρκο Τάσου Μητσόπουλου, μια μικρή τόμπολα στις 19:00, με τα έσοδα να πηγαίνουν όλα στην οικογένεια.

Στη τόμπολα θα κληρωθούν δώρα από άτομα που θέλουν οικειοθελώς να χαρίσουν στους νικητές, για τη στήριξη της μικρής Γεωργιάνας.

Παράλληλα, όσοι θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά μπορούν να κάνουν κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί και φαίνεται στα πιο κάτω έγγραφα ή να επικοινωνήσει με τον πατέρα της Γεωργιάνας, Χαράλαμπο Τρακόσιη, στο 99290079.

Σημειώνεται ότι οι γονείς της μικρής δεν έχουν απευθύνει αίτημα στο Υπουργείο Υγείας για βοήθεια.