Αρχική InfoKids Νέα Η Momo επανέρχεται στο YouTube σε ένα ακόμα πολύ δημοφιλές παιδικό βίντεο!

Η Momo επανέρχεται στο YouTube σε ένα ακόμα πολύ δημοφιλές παιδικό βίντεο!

Η Momo επανέρχεται στο YouTube σε ένα ακόμα πολύ δημοφιλές παιδικό βίντεο!

Και ενώ πριν μερικές ημέρες με ανακούφιση μάθαμε ότι η Momo δεν υπάρχει πια και ότι τα μικρά μας μπορούν άφοβα να βλέπουν βίντεο στο YouTube, η δυσάρεστη είδηση ήρθε πριν από λίγες ώρες από την Ισπανία, όπου ένα νέο κρούσμα Momo καταγράφηκε από τις αρχές.

Έτσι, η ισπανική αστυνομία ειδοποίησε τους γονείς, ότι ο διαδικτυακός χαρακτήρας Momo εμφανίζεται ξανά σε κάποιες εκδοχές των πολύ δημοφιλών βίντεο «Baby Shark».

Το παιχνίδι πρόκλησης Momo ήρθε στο φως της δημοσιότητας πέρσι, όταν η τρομακτική εικόνα μιας γυναίκας με γουρλωτά μάτια εμφανίστηκε σε ορισμένους χρήστες του WhatsApp ζητώντας τους να κάνουν επικίνδυνα για τον εαυτό τους πράγματα, τα οποία περιλάμβαναν ακόμα και αυτοκτονία.

Η ισπανική αστυνομία, στην τελευταία ανακοίνωσή της είπε, ότι μπορεί το παιχνίδι της πρόκλησης καθαυτό να μην υπάρχει πια, ωστόσο κακόβουλοι ή διεστραμμένοι χρήστες του διαδικτύου επαναφέρουν την εικόνα της Momo, βάζοντάς την μέσα σε παιδικά βίντεο.

«Πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί, ώστε να μην διασπείρουμε την εικόνα αυτή», έγραψε στο σχετικό tweet η αστυνομία. Κάλεσαν, επίσης, οι αρχές τους γονείς να προσέχουν πολύ τα βίντεο που παρακολουθούν τα παιδιά, ειδικά τα πολύ μικρά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, σε κάποιο από αυτά τα βίντεο, ο χαρακτήρας φέρεται να μιλά και να λέει «Γεια, είμαι η Momo. Θέλω να παίξω μαζί σου. Βρες ένα μαχαίρι στην κουζίνα και κόψε τα μικρά σου χεράκια. Αν δεν το κάνεις, η Momo θα σε κυνηγήσει.»

Η αστυνομία έχει ζητήσει από τους πολίτες να αναφέρουν άμεσα οτιδήποτε ύποπτο δουν στα social media.

Δείτε το βίντεο εδώ:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter