Η ναρκομανής μαμά που πάλεψε και κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή για το παιδί της (εικόνα)

Λένε πως μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε δυνατότεροι. Οι περισσότεροι είναι πιθανό να συμφωνήσουμε με το παραπάνω. Άλλωστε, όταν καταφέρνουμε να ανταπεξέλθουμε σε κάτι δύσκολο νιώθουμε μια ψυχική άναταση και είμαστε πιο σίγουροι για τον εαυτό μας.

Βέβαια, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε δεν είναι για όλους οι ίδιες. Μερικοί άνθρωποι ζουν καταστάσεις που ορισμένοι από εμάς ούτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε και βγαίνουν νικητές. Όπως έκανε και η Erika Hurt, η μαμά που αποτελεί το τέλειο παράδειγμα της φράσης «Μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε δυνατότεροι».

Η Erika πόσταρε στο Facebook ένα μήνυμα το οποίο μόνο τρόμο, έμπνευση και θαυμασμό θα μπορούσε να μας προκαλέσει.

Ήταν η ιστορία για την μάχη της με τα ναρκωτικά.

Η μαμά από την Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς ήταν εθισμένη στην ηρωίνη και ξέρει πως είναι να «πιάνεις πάτο».

Συγκεκριμένα, η νεαρή μητέρα ανήρτησε μία φωτογραφία της στην οποία φαίνεται να είναι καθισμένη στο αυτοκίνητό της σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και να κρατά μια σύριγγα στο χέρι. Είχε κάνει μόλις χρήση ηρωίνης!

Η ανατριχιαστική φωτογραφία

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της όταν είδε αυτή τη φωτογραφία «ένα καμπανάκι χτύπησε και αποφάσισε να αλλάξει ζωή για πάντα!».

Παράτησε μια και καλή τα ναρκωτικά και πλέον χαίρεται τη ζωή μαζί με τον γιο της, Narcan.

Όπως σημειώνει πριν πάρει αυτή την απόφαση δεν μπορούσε να ζήσει μία μέρα χωρίς τα ναρκωτικά και παραδέχεται ότι ακόμα και ο γιος της δεν ήταν αρκετός στην αρχή για να την κρατήσει μακριά από αυτά!

Η Erica σήμερα – 3 χρόνια μετά τα ναρκωτικά

Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να αφήσει πίσω της αυτόν τον εφιάλτη και θεωρεί, πλέον, τον γιο της το μεγαλύτερο κίνητρο για εκείνη!