Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Η νέα μηχανή Nespresso θα προσφέρει αμέτρητες στιγμές απόλαυσης στους λάτρεις του καφέ!

Η νέα μηχανή Nespresso θα προσφέρει αμέτρητες στιγμές απόλαυσης στους λάτρεις του καφέ!

Η νέα μηχανή Nespresso θα προσφέρει αμέτρητες στιγμές απόλαυσης στους λάτρεις του καφέ!

Με τη νέα μηχανή Nespresso Expert υπάρχουν αναρίθμητοι συνδυασμοί καφέ που μπορείτε να δημιουργήσετε, από ένα βελούδινο Cappuccino έως ένα ζεστό Ristretto ή ακόμα κι έναν Americano.

Η καινοτομία και η εξατομικευμένη χρήση είναι δομικά στοιχεία της Nespresso. Η νέα μηχανή Nespresso Expert δίνει ζωή στις αξίες αυτές, προσφέροντας στους λάτρεις του καφέ την ευκαιρία να δώσουν μία προσωπική πινελιά στις αγαπημένες τους Εκλεκτές Ποικιλίες. Τα πάντα, από τη θερμοκρασία έως και τη δόση του ροφήματος μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν, για να ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας.

nespresso-expert-1

Η νέα μηχανή προσφέρει:
•4 επιλογές δοσολογίας καφέ – Ristretto (25ml), Espresso (40ml), Lungo (110ml) και το ΝΕΟ Americano (25ml καφέ και 125ml πολύ ζεστό νερό)
•3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας – ελαφρώς ζεστό, ζεστό και πολύ ζεστό
•Λειτουργία ζεστού νερού με τελείως ξεχωριστό στόμιο εκροής
•Συνδεσιμότητα μέσω τεχνολογίας Bluetooth Smart®
•Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 9 λεπτά μη χρήσης

«Αναζητούμε πάντα τρόπους, για να προσφέρουμε στα μέλη του Club μας και στους εραστές του καφέ εξαιρετικές νέες εμπειρίες πέρα από τις συνηθισμένες και η νέα μας μηχανή Nespresso Expert αποτελεί ιδανικό παράδειγμα. Ακούγοντας με πολύ προσοχή τους καταναλωτές μας διαπιστώσαμε ότι η δυνατότητα να προσωποποιούν τα χαρακτηριστικά λειτουργίας είναι κάτι πολύ σημαντικό για αυτούς. Για το λόγο αυτό προτείναμε μία νέα δόση καφέ, τον Americano, που παρασκευάζεται με 25ml καφέ και την προσθήκη 125ml πολύ ζεστού νερού. Ο συγκεκριμένος τρόπος παρασκευής μειώνει οποιαδήποτε πικρή επίγευση, κάνοντας τον καφέ βελούδινο, γλυκό και ολοκληρωμένο, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τον εγγενή του χαρακτήρα. Μπορείτε να απολαύσετε έναν Americano με όλους τους καφέδες Ristretto και Espresso που προσφέρουμε», αναφέρει η Claire Cloatre-Vinzant.

nespresso-expert-3

Η καινοτομία δεν είναι εμφανής μόνο στις λειτουργίες της Nespresso Expert, αφού η νέα μηχανή πρωτοπορεί και στην κομψή σχεδίασή της. Αποτελεί μέρος μιας νέας σειράς σχεδίων μηχανών με πρωτοποριακό επίπεδο προς τον τοίχο σχήμα, με το οποίο εξοικονομείται πολύτιμος χώρος από τις επιφάνειες των πάγκων εργασίας στις κουζίνες χωρίς κανένα συμβιβασμό στο στυλ.
Η μηχανή Nespresso Expert είναι εξοπλισμένη με ευφυή τεχνολογία Bluetooth Smart®, στοιχείο που συνεπάγεται σύνδεση με την εφαρμογή Nespresso για smartphone. Μέσω της εφαρμογής* Nespresso, οι αγαπημένες συνταγές καφέ μπορούν να καταχωρηθούν στη μνήμη της μηχανής, ώστε να εκχυλίζονται αυτόματα, ενώ βρίσκεστε στην κρεβατοκάμαρα ή στον καναπέ σας. Επίσης, η μηχανή αποστέλλει προειδοποίηση, όταν το απόθεμα καψουλών είναι χαμηλό, εάν ο κάδος χρησιμοποιημένων καψουλών έχει γεμίσει ή όταν η μηχανή χρειάζεται αφαλάτωση.

Η μηχανή διατίθεται σε δύο μοντέλα– τη Nespresso Expert και τη Nespresso Expert&milk.

Για να προμηθευτείτε τη νέα μηχανή Nespresso επισκεφθείτε την ιστιοσελίδα www.nespresso.com ή καλέστε στο 2106771300.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.