Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Grombre και κερδίζει όλο και περισσότερες νέες γυναίκες

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Grombre και κερδίζει όλο και περισσότερες νέες γυναίκες

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Grombre και κερδίζει όλο και περισσότερες νέες γυναίκες

Όταν η Martha Truslow Smith (φωτο κάτω) μια γραφίστρια από τη Βόρεια Καρολίνα αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά της να γκριζάρουν, μόλις στα 24 χρόνια της, δεν περίμενε ποτέ, ότι οι φωτογραφίες της στο Instagram θα κέρδιζαν τόσο μεγάλο θαυμασμό και ότι την ίδια αυτή απόφαση θα ακολουθούσαν πολλές ακόμα νέες γυναίκες.

Έτσι, τον Ιούλιο του 2016, η Truslow Smith άνοιξε στο Instagram τον λογαριασμό «Grombre» με έναν και μόνο σκοπό: να κάνει το γκριζάρισμα στις γυναίκες πιο αποδεκτό.

Η Martha Truslow Smith εμφάνισε την πρώτη λευκή τρίχα μόλις στα 14 χρόνια της και, ενώ αρχικά έβαφε τακτικά τα μαλλιά της, κάποια στιγμή αποφάσισε να σταματήσει και να υιοθετήσει την τάση του Grombre (εκ του Grey και του Ombre).

Αυτή τη στιγμή η σελίδα της έχει 9.000 ενθουσιώδεις followers, οι οποίες μοιράζονται τις δικές τους φωτογραφίες με τα γκριζαρισμένα τους μαλλιά, μαζί με ενθαρρυντικά μηνύματα προς άλλες γυναίκες που καταπιέζονται από τα στερεότυπα της γυναικείας ομορφιάς που επιβάλλει η κοινωνία. Αποδεικνύουν δε πόσο όμορφες μπορεί να είναι όχι παρά τα γκρίζα τους μαλλιά, αλλά χάρη σε αυτά!

Όπως η ίδια λέει: «Είναι υπέροχο να βλέπεις μια γυναίκα να ξεκινά το ταξίδι της στο Grombre με (κατανοητό) φόβο, να υιοθετεί το look αυτό και τελικά ανακαλύπτει ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ και μαζί με αυτό αγαπά περισσότερο τον ίδιο της τον εαυτό!».

Φυσικά, η απόφαση να αφήσει μια γυναίκα τα μαλλιά της να γκριζάρουν είναι πολύ προσωπική, ωστόσο αν θεωρείτε ότι είστε υπερβολικά νέα για να έχετε λευκές τρίχες στα μαλλιά σας, πριν σπεύσετε για βαφή, δείτε τις παρακάτω νέες γυναίκες… Μπορεί να σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη!

Πηγή: scarymommy.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter